Show-ul morsei competente, la România TV. Toată lumea credea că în spatele măștii se află Bogdan Chirieac
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Morsa competentă a făcut show la programul de Revelion transmis pe România TV.

Toți artiștii din platoul România TV erau convinși că Bogdan Chirieac se află în spatele măștii morsei competente, încă de când mascota din scenetă și-a făcut apariția, la brațul Stelianei Sima și Danielei Gyorfi.

„Ce bine arată morsa noastră, ce chipeșă este!”, a fost reacția Stelianei Sima când a văzut costumația din sceneta emisiunii. Alți artiști din platou au rugat morsa să facă o analiză de politică externă sau să scoată telefonul, făcând aluzie la faptul că analistul politic Bogdan Chirieac refuză să folosească un smartphone.

Reacția prezentatorului Ioan Korpos a stârnit râsetele întregului platou: „Doamna Sima, vă dați la Bogdan Chirieac? El e, nu?”.

Morsa competentă a fost nevoită să cânte alături de Steliana Sima și Daniela Gyorfi pentru a-i încurca pe artiștii din platou care, în ciuda tuturor evidențelor, au rămas convinși până la finalul momentului că nimeni altul decât Bogdan Chirieac se află de fapt în spatele măștii.

Surpriza a fost mare când, la finalul recitalului, toți au descoperit că de fapt au fost induși în eroare, iar persoana deghizată era de fapt prezentatorul Dragoș Bistriceanu.

Monica Pop, de nerecunoscut. Andreea Crețulescu, așa cum nu ați mai văzut-o

Monica Pop a fost de nerecunoscut la Revelionul transmis de România TV! La fel a fost și Andreea Crețulescu! Așa ne-a anunțat jurnalistul Ioan Korpos încă dinaintea transmisiunii.

Andreea Crețulescu și Monica Pop au fost fabuloase la petrecerea de Revelion 2024 de la România TV. Postul de televiziune a venit cu scenete în noaptea dintre ani pentru telespectatori. 

„Când o veți vede pe doamna doctor Monica Pop cum joacă... Este de nerecunoscut. Să nu mai zic de Andreea Crețulescu! Este surpriza surprizelor în ceea ce privește prezența într-o scenetă în noaptea de Revelion. O veți vedea jucând și pe avocata Alice Drăghici. Joacă atât de bine! Și-a luat atât de în serios rolul! Este vorba despre respectul pentru publicul de acasă. Scenetele sunt extraordinare. Am râs cu lacrimi. Este delir. Toată lumea a râs cu lacrimi chiar și la repetiții”, a zis Ioan Korpos.

Ziaristul a spus că o altă surpriză privind scenetele o reprezintă artista Jeni Nicolau.

„Jeni Nicolau va avea niște momente extraordinare. Este una dintre vedetele acestui Revelion!”, a mai zis jurnalistul.

Te-ai întrebat vreodată cu cât sunt plătiți invitații care vin la România TV de Revelion?

Probabil te-ai întrebat cu cât sunt plătiți jurnaliștii, politicienii, analiștii sau artiștii care vin să facă atmosferă la petrecerea de Anul Nou de la România TV. Jurnalistul Ioan Korpos, invitat la DC News și DC News TV, ne-a dat răspunsul.

„Avem vreo 300 de invitați la acest Revelion. Este un record. Vin nume importante. Și Dan Negru spunea că Revelionul România TV este un fenomen, că este ceva incredibil, că nu există așa ceva. De ce? Cu costuri minime să faci ceva atât de măreț, grandios, când tragi linie... audiența să fie aproape până la cer, ceea ce este mare lucru și nimeni nu a reușit așa ceva. Nu există niciun onorariu pentru artiști. Ei vin de plăcere la România TV de Revelion. Până la urmă, este un program pe care îl dedică publicului lor. Toată lumea mă întreabă dacă sunt plătiți invitații de la Revelion. Este o chestie de culise pe care v-o spun corect. Aici, artiștii vin ca la o petrecere!”, a spus ziaristul Ioan Korpos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel