Căsătorie pentru o zi la „Laminor Love Wonderland”, în Sectorul 3 din Capitală
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Primăria Sectorului 3
foto: Primăria Sectorului 3
Val de evenimente festive, în apropierea Zilei Îndrăgostiților, în Capitală!

„Laminor Love Wonderland!”, cel mai mare târg dedicat dragostei, își va deschide oficial porțile marți, 13 februarie, la ora 18.00, se arată într-un comunicat oficial al Primăriei Sectorului 3. De Valentine"s Day bucureștenii sunt așteptați la Hala Laminor (bd. Basarabia nr. 256) să celebreze iubirea, în perioada 13 februarie - 3 martie.

Evenimentul va debuta cu un număr de acrobație uluitor, ce va capta atenția vizitatorilor târgului și îi va pregăti pentru experiențe trăite la înălțime. De la acrobație pe scenă, se trece la echilibristică în viață. 20 de cupluri au ales provocarea și s-au înscris, până în prezent, la „Căsătorie pentru o zi”, proba de foc a târgului.

Cel mai mare târg național de nunți, în cadrul „Laminor Love Wonderland!”, la Hala Laminor

În cadrul „Laminor Love Wonderland!” se va desfășura, în perioada 23-25 februarie, și cel mai mare târg national de nunți, „Ghidul miresei”. Aici, vizitatorii vor găsi tot ceea ce este necesar pentru cea mai specială zi din viața lor.

Chiar din prima zi a târgului Laminor Love Wonderland, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, va oficia cununii civile, cu durata de o zi, pentru toți cei ce doresc să se bucure de un astfel de moment, sau, de ce nu, să facă o repetiție înainte de marele eveniment. 

De marți, 13 februarie, până vineri, 16 februarie, începând cu ora 18.15, agenda evenimentului va arăta astfel: număr de acrobație urmat de „căsătorii pentru o zi”.

Surprizele se țin lanț și vineri, 16 februarie, de la ora 21.00, când „Single party”, sub formă de bal mascat, va lua startul. Aici nu vor lipsi muzica adaptată publicului și tematica exotică.

Programul concertelor

Serile vor fi rezervate unor concerte susținute de artiști de renume, adevărați maeștri în celebrarea cum se cuvine a dragostei:

13 februarie , ora 20.00 - Ștefan Bănică, Rock`n`Roll Band & The 50`s

14 februarie, ora 20.00 Loredana & Agurida

18 februarie, ora 20.00 Horia Brenciu & HB Orchestra. 

În deschiderea concertelor vor cânta Dj Chill Out și Dj Iorga, acompaniați de Mc-ul evenimentelor, Ana Moga. 

De asemenea, pe 28 februarie va avea loc o petrecere pentru cuplurile care au aniversat 50 de ani de căsătorie, unde atmosfera va fi întreținuă de Taraful Cleante. Târgul se va închide pe 3 martie cu „Girls Night Out”.

Căsătorie pentru o zi

Cei care doresc o căsătorie de probă trebuie să aibă 18 ani împliniți și să se înscrie pe platforma dedicată acestui moment, aici. „Căsătoriile” se vor ține seara, după ora 18.00, și, deși nu au valoare juridică, vor reprezenta o veritabilă repetiție pentru cei ce urmează să facă marele pas, sau, de ce nu, un moment de distracție pentru cei care vor, pur și simplu, să se bucure de un astfel de moment. Pentru ca „marele Da” să fie cât mai veritabil, martorii reprezintă și ei un element cheie, dar nu sunt obligatorii.

După oficierea cununiei, participanții vor primi două exemplare ale certificatului de căsătorie pentru o zi, în variantă tipărită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel