Horoscop 25 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să mai amâne o discuție delicată! Nu vei scăpa
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Mercur își oprește retrogradarea în semnul Berbecului. Chiar dacă va fi în mers direct, efectele retrogradării se vor mai resimți până pe 15 mai, când va părăsi acest semn. Vă reamintim că Mercur se va întâlni din nou cu Chiron. Este o perioadă de furie, de cuvinte dureroase, dar poate fi o perioadă cu folos, dacă ne putem gestiona furia într-un mod productiv. Și să nu uităm de încurcăturile pe care le creează de obicei atunci când termină retrogradarea!

BALANȚĂ

Respiraţi, pentru moment, pe plan relaţional. Aveţi senzaţia că a trecut, că aţi scăpat, dar  nu prea o să fie aşa. Nu mai amânaţi o anumită discuţie, un anumit subiect.

SCORPION

În sfârşit, veţi înţelege ce vor colegii să vă transmită şi, de asemenea, colegilor li se va părea că astăzi comunicaţi mai bine. De asemenea, staţi departe de vă duce pe internet şi de a vă pune un diagnostic. Vă veţi lipi de nişte frânturi de informaţii şi veţi crede că sunteţi doctorul perfect al Universului.

SĂGETĂTOR

Vă veţi pune pe primul loc, veţi seta reguli şi veţi fi foarte dornici de viaţă, astăzi. Îi veţi contamina şi pe cei din jur.

CAPRICORN

Dacă aţi aşteptat momentul să reparaţi ceva, acesta este. Dacă se strică ceva, bine că s-a stricat acum şi nu altă dată.Tot rău spre bine.

VĂRSĂTOR

Veţi primi un plus de claritate, vă veţi concentra mult mai bine - vorbim şi de comunicarea verbală şi nonverbală. Astăzi, reuşiţi să ajungeţi la ceilalţi mult mai repede şi mult mai simplu.

PEȘTI

Astăzi, vă veţi da seama de unele greşeli pe care le-aţi făcut. Veţi căuta soluţii la aceste necazuri din buzunarul vostru.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel