Sfatul lui Băsescu, ascultat de deputați în cazul deputatului Teodorescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Camera Deputaților ar putea relua votul privind încuviințarea arestării preventive a deputatului PDL Cătălin Teodorescu, potrivit B1 Tv. Solicitarea DNA a fost respinsă în primă fază, iar reluarea votului nu se face decât atunci când au fost identificate vicii de procedură.

Deputatul PDL Cătălin Teodorescu a fost pus sub control judiciar de către procurorii DNA şi are interdicţie de a părăsi ţara, în dosarul fostului şef al DIICOT Alina Bica, privind despăgubirea acordată de ANRP pentru un teren supraevaluat din Capitală.

La sfârștiul săptămânii trecute, președintele Traian Băsescu le-a cerut parlamantarilor să găsească o formulă de revizuirea a votului în cazul Teodorescu, invocând beneficii în raportul Mecanismului de Cooperare și Verificare.

"Apreciez modul cum Parlamentul a avizat arestările cu excepția incidentului cu dl Teodorescu, care sper să fie rezolvat pentru că s-au creat premize ca raportul MCV să fie bun. Avem toate șansele să avem un raport MCV bun, eu știu foarte bine care sunt evaluările pe DNA, ICCJ, DIICOT. Parlamentul era problema", a declarat Băsescu.

Băsescu cere alt premier PSD: Ponta, complet discreditat în UE. Un bolovan de piciorul României

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel