Rolul lui Victor Ponta, stabilit de Dragnea. ”Eram cu decorativul”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat care este rolul lui Victor Ponta în PSD. Dragnea a declarat că a discutat față în față cu Ponta, la ședința CEx, că nu s-a schimbat atitudinea sa de prietenie și sprijin pentru Victor Ponta, dar nu îl va propune pentru șefia Camerei Deputaților. Președintele PSD a încercat să oprească întrebările referitoare la Ponta, declarând tranșant ”nu vreasu să fiu istoricul, comentatorul lui Ponta”.

Întrebat despre rolul pe care îl vede pentru Victor Ponta în continuare, Dragnea a spus: ”eu sper ca Victor Ponta să aibă rolul pe care l-a avut în campania locală, de sprijinire a partidului, prin acțiunile și declarațiile sale”.

Dragnea a fost întrebat de un jurnalist dacă vede pentru Ponta un rol decorativ, iar în același timp a fost lansată și o întrebare privind alegerile anticipate. Dragnea a cerut repetarea întrebării privind anticipatele. ”Nu am fost atent, eram cu decorativul”, a precizat Dragnea.

Victor Ponta s-a autopropus pentru nominalizarea ca președinte al Camerei Deputaților, din partea PSD, după ce Valeriu Zgonea a fost îndepărtat  din funcție, prin retragerea sprijinului politic. Liviu Dragnea s-a arătat nemulțumit de mișcarea lui Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel