Bătrânica din Germania e istorie: Acum, toți samsarii merg la grădiniță! Nouă tactică pe piața auto second hand
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Samsarii nu dispar, se reinventează, iar bătrânica din Germania e istorie!

Piața auto second-hand este invadată de mașini de soții care-și duc copiii la grădiniță sau merg cu mașina ”două stații” până la birou. Soțiile merg și la vizionare și, în mare parte, nu știu mare lucru despre mașinile pe care le vând. ”Are puțini kilometri, am pornit-o, am oprit-o, încape trotineta în portbagaj” și cam atât! 

De obicei, mașina e impecabilă pentru că ”am mers cu ea 5 ani și n-am avut probleme”. Despre revizii nu se cunoaște prea multe, nici verificată nu a fost, pe principiul ”eu doar le las cheia băieților de la service și verifică ei”. 

Când te lovești prima dată de ”soție”, te gândești că e vorba despre superficialitate, dar când te lovești doar de soții care merg două stații cu mașina personală sau doar duc copilul la grădiniță, deja vezi un profil de vânzător. 

Și, când, în sfârșit, crezi că poate ai dat peste un anunț onest, apare mesajul: ”am cumpărat-o pentru soția mea să ducă la grădiniță copilul, i-am schimbat tot, e impecabilă”... Și când verifici, mașina ”impecabilă” apare înregistrată la ultimul proprietar de mai puțin de un an. Pare că a stat doar în service în timpul acesta, la câte reparații i s-au făcut. Și a crescut copilul? În câteva luni, gata, nu mai merge la grădiniță? 

Un lucru e cert: avem de-a face cu fenomenul soțiilor care-și vând mașinile! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel