Cât a plătit o mămică pentru 3 felii de cozonac la supermarket: Nici nu-ți vine să-l mai mănânci / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
O mămică și-a exprimat indignarea după ce a plătit o sumă uriașă la supermarket pentru trei felii de cozonac.

Mihaela Moise, o româncă ce a avut o experiență nefericită la supermarket, a povestit în mediul online cât a fost nevoită să plătească după ce fiica sa a avut poftă de cozonac. Mihaela a mers la cel mai apropiat magazin pentru a achiziționa câteva felii de cozonac, însă a rămas înmărmurită când a văzut prețul cunoscutului desert.

Femeia a postat pe TikTok un videoclip în care le-a arătat urmăritorilor ce prețuri au ajuns să aibă în supermarket produsele tradiționale de Paști. 

CITEȘTE ȘI         -         Pățania unei mămici la supermarket: Verificați bonul / „Ne-am mirat de ce am plătit atât“ / foto în articol

„70 de lei o bucățică de cozonac! Dacă nu cerea copilul, vă imaginați că nu cumpăram. Îmi era poftă și mie când l-am văzut că arăta bine… Când am ajuns la casă am dat 50 de lei, probabil că expiră, (...) Să vă dea cineva 10% pe o bucățică de cozonac… 70 de lei oameni frumoși, o bucățică de cozonac de îl țin în palmă, trei felii fac din el. E foarte bun, dar 70 de lei? 70 de lei o bucățică de cozonac, nici nu îți vine să-l mai mănânci…”, a spus femeia n clipul postat pe TikTok.

Internauții s-au întrecu în comentarii, fiind și ei șocați de prețul astronomic cu care respectiva bucată de cozonac se vinde la supermarket.

- „Cu 70 de lei faci patru cozonaci”

- „Ai fi putut să faci tu”

- „De aia trebuie să facem acasă și să vedem la cine mai vinde”

- „Imaginați-vă cât costă un cozonac întreg!”

CITEȘTE ȘI         -        Gest remarcabil făcut de o româncă într-un supermarket din SUA / „Dumnezeu să te binecuvânteze!“ / video viral

@mihaelamoisememe Intr-o tara in care iei dupa 20 de ani de munca pensie 700 lei…#romaniateiubesc @megaimageromania @gusturi romanesti???????? ♬ sunet original - ????Mihaela Moise????

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel