Planurile PSD - PNL. Radu Bălănescu: Această coaliție va dura o perioadă mai lungă. Este și dorința conducerii celor două partide
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Prof. univ. dr. Radu Bălănescu a vorbit despre planurile coaliției PSD - PNL. 

Prof. univ. dr. Radu Bălănescu, președintele Ad Vitam al Conferinței Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare, a fost întrebat de analistul politic Bogdan Chirieac cum vede situația din România. 

”O situație foarte bună” consideră prof. univ. dr. Radu Bălănescu, completând: ”Cred că coaliția PSD - PNL va câștiga alegerile, se va forma o majoritate parlamentară confortabilă care va putea să vină în folosul țării pentru realizarea unor proiecte de țară care sunt în derulare”. 

”Și cred că această coaliție va dura o perioadă mai lungă decât unii sau alții își doresc, deci eu cred că ar trebui să existe încă 8-9-10 ani de acum încolo” a întărit Radu Bălănescu. 

”Deci până când România va deveni, cu adevărat, o țară dezvoltată?” l-a întrebat Bogdan Chirieac. ”Așa cred și cred că aceasta este și dorința conducerii celor două partide, cel puțin așa am auzit, m-a bucurat, cred că este un lucru foarte bun pentru țară” a mai precizat prof. univ. dr. Radu Bălănescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel