AUR a aderat la Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR) din Parlamentul European
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: AUR
Foto: AUR
Alianța pentru Unirea Românilor a aderat la Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR) din Parlamentul European.

Toți cei șase europarlamentari AUR au aderat la Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR). 

„Ne-au cântat prohodul, dar s-au înșelat! Europarlamentarii AUR vor activa în cadrul Grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR), cel mai important grup conservator din Parlamentul European. Sper ca alături de celelalte guverne conservatoare din ECR să asigurăm prosperitate națiunilor europene și să oprim ideea unui suprastat federal european”, a declarat președintele AUR, George Simion.

Conducerea ECR a aprobat în această după-amiază, cu unanimitate de voturi, integrarea europarlamentarilor AUR în grup, urmând să lupte, de la Bruxelles, umăr la umăr pentru interesele europenilor. 

AUR a trimis în Parlamentul European, ca urmare a votului de la alegerile din 9 iunie, șase apărători ai patriei: Cristian Terheș, Claudiu Târziu, Gheorghe Piperea, Adrian Axinia, Georgiana Teodorescu și A.S. Sturdza Șerban Dimitrie.

„Delegația AUR în Parlamentul European (PE) a aderat astăzi la grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR), al treilea grup politic din PE ca mărime.

Acceptarea în ECR este o recunoaștere internațională a orientării noastre conservatoare, patriotice și suveraniste și o dovadă că nu suntem izolați.

Și, de asemenea, e un pas important în misiunea noastră privind slujirea interesului național. Împreun suntem mai puternici!“, a scris Claudiu Târziu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel