Orban anunţă când încep negocierile pentru moţiune
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
De marţi liberalii vor începe negocierile cu toate partidele şi formaţiunile parlamentare, cu excepţia PSD, în vederea susţinerii unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului, a anunţat luni preşedintele partidului, Ludovic Orban.

"PNL a hotărât, la reuniunea Biroului Executiv, împreună cu grupurile parlamentare, în unanimitate, depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului PSD - Dragnea - Tudose. Ordonanţa care a răvăşit sistemul fiscal din România, care pune în pericol dezvoltarea economică a României, care creează un haos în toate domeniile, care reprezintă un atac împotriva mediului de afaceri şi angajaţilor, atât din sectorul privat, cât şi din sectorul public, alături de înrăutăţirea dramatică a tuturor indicatorilor economici, stau la baza acestei decizii", a spus Orban, la Parlament.

De asemenea, conducerea PNL a desemnat echipa de negociere cu privire la susţinerea moţiunii de cenzură, care este formată din Raluca Turcan, Ilie Bolojan şi Iulian Dumitrescu.

"Mandatul grupului este de a purta discuţii cu toate grupurile parlamentare şi politice, mai puţin PSD, pentru a negocia şi pentru a obţine sprijin pentru moţiunea de cenzură", a spus Ludovic Orban, precizând că negocierile vor începe marţi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel