O filială ALDE a trecut la PNL, după Toma Petcu. Vosganian, prima reacție din partidul lui Tăriceanu
Autor: Mircea F. Cristian | Publicat pe: 27 feb 2020, 22:28
WhatsApp
Fostul ministru Toma Petcu a anunţat că organizaţia teritorială a ALDE Giurgiu a trecut la PNL, lucru neconfirmat de conducerea națională a ALDE.

Toma Petcu a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că filiala ALDE s-a mutat la PNL:

"În seara zilei de 26 februarie 2020, a fost convocată Delegația Permanentă Teritorială ALDE, la care au fost invitați și o serie de membri importanți ai partidului. Un număr de 120 de membri s-au întrunit, astfel, pentru a stabili viitorul politic al acestei organizații. (...) În finalul întâlnirii, s-a supus la vot propunerea de trecere a întregii Filiale Teritoriale ALDE la organizația PNL Giurgiu, propunerea fiind aprobată cu unanimitatea voturilor membrilor Delegației Permanente Teritoriale", a postat Petcu.

Contactat de DC News, deputatul Varujan Vosganian, care este și purtătorul de cuvânt al ALDE, nu a confirmat informația:

”Organizația s-a reunit ieri, pentru că am numit o altă conducere acolo, care a convocat ALDE Giurgiu. Petcu a plecat în urmă cu o săptămână și filiala continuă să funcționeze. Nu-i adevărat că a plecat o întreagă filială. Noi am numit pe altcineva acolo, care este fost vicepreședinte la ALDE. Petcu a plecat, dar nu știu câți a luat cu el. Experiența mea îmi spune că peste tot pe unde s-au înregistrat plecări niciodată nu a plecat o întreagă filială”, ne-a declarat Varujan Vosganian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?