O filială ALDE a trecut la PNL, după Toma Petcu. Vosganian, prima reacție din partidul lui Tăriceanu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Fostul ministru Toma Petcu a anunţat că organizaţia teritorială a ALDE Giurgiu a trecut la PNL, lucru neconfirmat de conducerea națională a ALDE.

Toma Petcu a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că filiala ALDE s-a mutat la PNL:

"În seara zilei de 26 februarie 2020, a fost convocată Delegația Permanentă Teritorială ALDE, la care au fost invitați și o serie de membri importanți ai partidului. Un număr de 120 de membri s-au întrunit, astfel, pentru a stabili viitorul politic al acestei organizații. (...) În finalul întâlnirii, s-a supus la vot propunerea de trecere a întregii Filiale Teritoriale ALDE la organizația PNL Giurgiu, propunerea fiind aprobată cu unanimitatea voturilor membrilor Delegației Permanente Teritoriale", a postat Petcu.

Contactat de DC News, deputatul Varujan Vosganian, care este și purtătorul de cuvânt al ALDE, nu a confirmat informația:

”Organizația s-a reunit ieri, pentru că am numit o altă conducere acolo, care a convocat ALDE Giurgiu. Petcu a plecat în urmă cu o săptămână și filiala continuă să funcționeze. Nu-i adevărat că a plecat o întreagă filială. Noi am numit pe altcineva acolo, care este fost vicepreședinte la ALDE. Petcu a plecat, dar nu știu câți a luat cu el. Experiența mea îmi spune că peste tot pe unde s-au înregistrat plecări niciodată nu a plecat o întreagă filială”, ne-a declarat Varujan Vosganian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel