România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 09 oct 2019 / 18:49
Doi foşti deputaţi ALDE vor să intre în grupul parlamentar Forţa Naţională
Parlamentul României
Foştii deputaţi ALDE Ion Cupă şi Alexandru Băişanu au anunţat că vor să se alăture noului grup parlamentar "Forţa Naţională", anunţat de independentul Remus Borza. 

„Românii au nevoie de o Forță Națională care să-i unească pe drumul cel bun.O Forță a oamenilor și a țării, nu a luptei surde pentru putere.Un partid preocupat de stabilitatea și dezvoltarea organică a României că stat suveran, într-o Europă a națiunilor. Susțîn și ader la acest proiect care va așeza în centrul său meritocrația, profesionalismul, competiția liberă, bunul simț public, suveranismul și nu în ultimul rând patriotismul economic că baza solidă pentru încurajarea capitalului autohton și a firmelor românesti", a scris Ion Cupă, miercuri pe Facebook.

Alexandru Băişanu, de aceeaşi părere

 

„Forța Natională trebuie să iasă la lumina! După 30 de ani de democrație avem nevoie de punți de comunicare între noi, între noi și stat, între instituțiile statului și nu de ziduri, de ura și dihotomii fanatice!", a scris Alexandru Băișanu, miercuri, pe Facebook.

"Forţa Naţională, alternativă de care românii au nevoie"


„DA! România și #românii #au #nevoie de o #Forță #Națională care să îi unească, o forță care să le pună pe primul loc interesele, să oprească ura și dezbinarea și să ducă o reală lupta pentru stoparea abuzurilor la adresa românilor! Mă voi implică cu toată energia și încrederea pentru redobândirea mândriei de a fi român și dezvoltarea țării! Istoria și sacrificiile strămoșilor noștri, care prin multe eforturi au reușit să unească România și să ne ofere tot ce avem astăzi, ne obligă că "Prin Noi Înșine" să fim o #Forță #Națională care să ne unească, să apere valorile românești, autenticitatea, cultură, obiceiurile, capitalul autohton. Forță Națională este alternativă de care românii au nevoie! E locul unde tinerii se pot manifestă liber și sunt așteptați să se implice!", a scris Marian Cucșa, pe Facebook.

Deputatul independent Remus Borza a anunțat, miercuri, constituirea unui nou grup parlamentar, Forța Națională. din care vor face parte 15 parlamentari, "oameni responsabili, care, pentru stabilitatea și bunăstarea României, își doresc că Guvernul actual să își continue mandatul până în 2020". 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro