Capatos, amendat de CNA cu 70.000 de lei pentru emisiunea cu Vadim
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

 CNA a decis, joi, amendarea postului Antena 1 cu 70.000 de lei pentru emisiunea "Un show păcătos" din 9 mai în care Corneliu Vadim Tudor a declanşat scandalul la adresa fostei membre PRM, Anca Cârcu, cunoscută sub numele de ”Sexy Politiciana”.

 Cazul respectiv a mai fost discutat de CNA în data de 28 mai, dar fără să se ajungă la  o decizie din cauza că nicio propunere nu a întrunit numărul de voturi, scrie paginademedia.ro.

Președintele PRM  a reacționat, după ce fosta peremistă l-a acuzat de tentativă de viol.  Atunci,  politicianul a tunat atunci când presupusa victimă a ajuns în platou. Cuvinte precum ”cioară borâtă” și altele, care nu pot fi reproduse, dar au fost auzite în direct, au năvălit din gura tribunului, care și-a chemat gărzile personale pentru a o da afară din platou pe Anca Cârcu.

Chiar dacă a solicitat întreruperea emisiei cu un moment de publicitate, Dan Capatos nu a reușit să-l oprească pe Vadim Tudor din avalanșa de înjurături și invective. ”Scoteți-o din platou că o calc în picioare!”, a răbufnit politicianul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel