Ioan Korpos de la România TV, în doliu: Am luat-o în brațe, iar după câteva minute s-a stins
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ioan Korpos
Ioan Korpos
Ioan Korpos, „omul cu emoția” de la România TV, trece prin clipe grele.

Jurnalistul de la România TV a avut parte de un început de an greu. Ioan Korpos, „omul cu emoția”, „omul cu Revelioanele de la România TV”, și-a pierdut mama. Duminică seara, postul de televiziune a prezentat un reportaj în memoria Clarei, femeia care i-a dat viață lui Ioan Korpos.

„Mama mea dragă m-a așteptat acasă, am luat-o în brațe, i-am spus că o iubesc, iar după câteva minute s-a stins. Am rămas orfan, fizic. Dar în suflet tu vei fi mereu liniștea și bucuria mea. Te-ai sacrificat ca să ne oferi totul. De una singură. Îți mulțumim, mama!”, a spus jurnalistul de la România TV.

Postul de televiziune a difuzat, duminică seara, un reportaj de suflet în memoria ei. România TV s-a oprit din breaking news-uri pentru a comemora viața unei femei remarcabile, care a fost nu doar o mamă devotată, ci și o sursă de inspirație pentru fiii săi și pentru toți cei care au avut privilegiul să o cunoască. Acest reportaj nu a fost doar o simplă amintire, ci o poveste emoționantă a unei vieți trăite cu devotament și iubire necondiționată. Prin intermediul materialului, România TV a adus în prim-plan nu doar povestea mamei jurnalistului, ci și amprenta pe care a lăsat-o în viețile celor din jurul său. Va rămâne veșnic în inimile celor care au avut bucuria să o cunoască. 

Clara avea doi copii. I-a crescut în dragoste și credință, dar mai mult decât atât, i-a învățat să iubească viața și în cele mai grele momente. Clara nu a putut părăsi această lume până când acasă, în Mureș, nu a venit și fiul ei cel mic, Ioan, pentru a o strânge în brațe pentru ultima oară.

Redacția DC News transmite condoleanțe.

2. -imagine fara descriere- (ioan-korpos-1_21470500.jpg)

4. -imagine fara descriere- (ioan-korpos-3_58312300.jpg)

3. -imagine fara descriere- (ioan-korpos_17272700.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel