Andreea Crețulescu și Bogdan Chirieac, față-n față la ”România la raport”. Ediție explozivă după decizia PNL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Urmează o nouă ediție explozivă la RomâniaTV, unde, la ora 20:00, analistul politic Bogdan Chirieac va fi față-n față cu jurnalista Andreea Crețulescu. Ediția vine imediat după ședința PNL din această seară, ce ar urma să deblocheze negocierile pentru comasarea alegerilor. 

Cu comasarea a rămas foarte bine. Avem alegeri conform legii, în patru rânduri. Așa a declarat Marcel Ciolacu, vizibil deranjat de situația din coaliția de guvernare. În această seară, la ora 19:00, urmează să aibă loc o ședință PNL de natură a debloca negocierile din coaliția de guvernare. Concret, s-ar extinde mandatul de negociere al liberalilor. Vineri, la întoarcerea lui Marcel Ciolacu din Italia, ar urma să aibă loc a treia încercare de negociere. 

În contextul deciziei din această seară a liberalilor, dacă se va lua până la momentul emisiunii sau în timpul acesteia, Bogdan Chirieac va aborda subiectul față-n față cu Andreea Crețulescu, la RomâniaTV, în cadrul emisiunii ”România la raport”, de la ora 20:00. 

Desigur, nu vor lipsi alte subiecte actuale ce țin agenda publică, precum conflictul pentru candidatul la alegerile prezidențiale, protestele primarilor care cer salarii mai mari sau supărarea pensionarilor după ce s-ar fi propus impozitarea suplimentară a pensiilor - un alt scandal în care PNL și PSD aruncă pisica de la unul la altul! 

Vedeți mai multe marți seară, de la ora 20.00, cu Andreea Crețulescu și Bogdan Chirieac, doar la România TV!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel