Gabriel Fătu, deranj mare în plină stradă. Scenele au făcut deja patru milioane de vizualizări: A venit și mi-a zis: „Dacă-ți dau una, îți sare capul!” / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Gabriel Fătu
Gabriel Fătu
Gabriel Fătu, managerul Teatrului Dramaturgilor Români, a povestit o fază tare.

Celebrul om al farselor ne-a povestit un episod de zile mari din cariera sa.

Gabriel Fătu a rămas în istorie cu ale sale farse de acum mai bine de un deceniu. Era vestit pentru farsele realizate în direct la OTV, televiziunea lui Dan Diaconescu. Atunci când apărea actorul la televizor, toată lumea se uita. Era nebunie totală! Râdeai cu lacrimi. A fost o perioadă frumoasă despre care a vorbit la DC News.

La un moment dat, a făcut și emisiunea „Trageți pe dreapta”, emisiune de educație rutieră combinată cu farse.

„Renunțasem deja la farse, începusem să fac o emisiune de educație rutieră, dar era așa combinată cu un pic de farse. Aveam niște aprobări de la Poliția Rutieră. Aveam o mașină pe care aveam stație de Poliție. Urmăream, prin oraș, mașini care greșeau. Vedeam pe cineva că a trecut pe roșu și apoi îl filmam. Apoi, cu acele semnale sonore, opream mașina. Eram îmbrăcat în polițist, aveam și stație de jucărie și filmam cu camera ascunsă. Exageram măsura. Îi spuneam: „Îți iau permisul, îți iau mașina!”

La un moment dat, unuia i-am pus mașina pe o platformă. La final... le spuneam: „nu suntem polițiști. Suntem de la OTV, de la emisiunea Trageți pe dreapta!”

Îi arătam un accident și îi ziceam omului: „Uite, a întors unul pe după tramvai, lucru pe care l-ai făcut și tu acum. Uite ce a pățit! Așa poți să pățești și tu!” Îi spuneam să promită că nu va mai face așa niciodată. În plus, îi ofeream o vacanță la Sinaia, aveam contract cu un hotel, un weekend gratuit la munte.  

Am făcut emisiunea aceasta vreo șase luni. Într-o zi, la Baba Novac, un șofer trebuia să meargă înainte, la stânga fiind interzis, doar că el a făcut la stânga. M-am luat după el și l-am oprit. Era un tip mare, fioros. Voia să mă bată. M-a înjurat, m-a făcut în toate felurile. Noi aveam și firmă de pază, dar le-am zis celor de acolo să nu intervină pe ideea că totuși nu dă în mine. Eu eram îmbrăcat în polițist. Nu știa cine sunt. Mi-a stat inima, la un moment dat. A venit așa la mine și mi-a zis: „Dacă-ți dau una, îți sare capul!” M-am gândit că ar trebui să-i zic că suntem de la emisiunea „Trageți pe dreapta”, o emisiune de educație rutieră”, a mai zis Gabriel Fătu.

Dar asta nu este tot! Ce a urmat vedeți în clipul de mai jos:

Interviul cu Gabriel Fătu poate fi urmărit aici:

VEZI ȘI: Gabriel Fătu, fază tare la Cairo: Efectiv am leșinat, am căzut. Nu îmi venea să cred că au zis numele meu / video - https://www.dcnews.ro/gabriel-fatu-faza-tare-la-cairo-efectiv-am-lesinat-am-cazut-nu-imi-venea-sa-cred-ca-au-zis-numele-meu-video_948525.html

VEZI ȘI: Amanta noastră de la minister. Un triunghi amoros frecvent întâlnit în România? / video - 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel