Biserica Iancu Vechi-Mătăsari: Dezbatere - Internetul și relațiile sociale. Provocări și riscuri pentru tânăra generație
Data publicării:
Autor: Claudia Calotă
WhatsApp
Vineri, 12 aprilie 2024, de la ora 11:00, Parohia Iancu Vechi-Matasari din Capitală, în parteneriat cu Salvați Copiii-România si Şcoala Gimnazială nr.56, organizează o dezbatere despre utilizarea echilibrată a internetului și a rețelelor sociale, adresată în mod deosebit elevilor de gimnaziu și liceu.

Dezbaterea cu titlul Internetul și rețelele sociale - provocări și riscuri pentru tânara generație are ca scop conştientizarea tinerilor asupra pericolelor și riscurilor la care se expun în urma folosirii excesive și inadecvate a comunicării în mediul online.

La dezbatere vor participa elevi de la Şcoala Gimnazială nr. 56, de la Seminarul Teologic Ortodox din Bucuresti, precum şi de la alte unităţi de învăţământ gimnazial din zona Piaţa Iancului.

Prezentarea va fi sustinută de doamna psiholog Claudia OPRESCU, coordonator al programelor de siguranță online - organizația Salvați Copiii-România.

Vor fi difuzate filmuleţe dedicate cauzei, iar participanţii vor primi materiale educaţionale. Precizăm faptul că, atât materialele informative cât şi conţinutul prezentării au fost aprobate de către Ministerul Educaţiei.

Evenimentul va fi transmis şi pe pagina de Facebook a Parohiei: https://www.facebook.com/BisericaIancuVechiMatasari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel