UVT anunță devansarea orei de începere a Ceremoniei de Absolvire a promoției 2024
Data publicării:
Autor: Claudia Calotă
WhatsApp
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.

Evenimentul este organizat de UVT cu susținerea partenerilor săi:  BCR, NOKIA, BOSCH, FLEX, BRD, EVIDEN, UNICREDIT BANK, LINDE, BOSCH, CONTINENTAL AUTOMOTIVE, ATOS, ZF, IULIUS TOWN, FORVIA – HELLA, RILASTIL, TUDOR. Personal Tailor, SENNEVILLE&ARCA și partenerul media KISS FM.

La ceremonia din Piața Libertății vor participa studenții Promoției UVT 2024, alături de conducerea universității, reprezentată de rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea și de prorectorii instituției, decanii și prodecanii facultăților, alături de care se vor afla liderii organizațiilor studențești, cadre didactice, cât și invitați speciali și parteneri instituționali ai UVT.

În intervalul orar 9 – 10.30, programul evenimentului va cuprinde deschiderea oficială a Ceremoniei de absolvire și mesajul Rectorului UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea, premierea șefilor de promoție, un concert oferit de studenții Facultății de Muzică și Teatru și momentul emoționant al aruncării tocilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel