ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Vasile Blaga: PMP şi ALDE nu vor intra în Parlament
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Copreşedintele PNL Vasile Blaga a afirmat, sâmbătă, la Piatra Neamţ, că deşi puteau unifica dreapta politică încă din 2005 Traian Băsescu şi Călin Popescu-Tăriceanu nu au făcut acest lucru.

Blaga a susţinut că formaţiunile conduse de Traian Băsescu şi Călin Popescu-Tăriceanu nu vor intra în Parlament după alegerile de la sfârşitul anului.

'De ce a fost posibilă victoria din noiembrie 2014 de la prezidenţiale? Pentru că le-a venit mintea la cap unora din cele două partide (PNL şi PDL - n.r.), patru sunt pe scenă acum - Alina Gorghiu, Gheorghe Flutur, Teodor Atanasiu şi cu mine - şi din mai 2014 ne-am dat seama că trebuie să lăsăm orice orgolii deoparte şi să construim marele PNL. Nu a fost uşor. (...) Toţi spuneau, pe bună dreptate, că nu există capacitate din partea dreaptă să construiască o alternativă serioasă la PSD. Vorbeau doi domni care ne învăţau pe noi cum să se unifice dreapta, care puteau să o facă în 2005, domnul Băsescu şi domnul Tăriceanu, dar care, după ce am făcut construcţia, unul de la perdea şi-a făcut partid, altul şi-a făcut partid, dar care nu vor intra în Parlament. Pentru că nimic care se naşte din căzătură nu poate să reziste în viaţa politică', a declarat Vasile Blaga, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Neamţ pentru alegerile locale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel