VIDEO - Cum arată soția lui Kim Jong-un. Ri Sol-ju, un personaj misterios chiar și pentru nord-coreeni
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Vezi în articol cum arată soția lui Kim Jong-un.

Misterioasa soție a lui Kim Jong-un apare tot mai des în spațiul public în ultima vreme, deși până acum era ținută departe de ochii lumii, transmite Realitatea Plus. Ri Sol-ju este un personaj misterios chiar și pentru coreeni. Nu se știe exact câți ani are și nici când s-a căsătorit cu Kim Jong-un, dar se presupune că soții de la Phenian au împreună trei copii. 

Totuși, se presupune că Ri Sol-ju ar avea 32 sau 33 de ani. Prin puținele sale apariții ea a arătat că este o bună cântăreață, dar și un antreprenor de succes prin poşetele pe care le creează. Cea mai recentă apariție a soției liderului nord-coreean a fost la la concertul de Anul Nou, susţinut în capitala Coreei de Nord.

Ri a fost prezentată în mod oficial nord-coreenilor ca fiind soția lui Kim Jong-un în vara anului 2012, deși cuplul s-ar fi căsătorit încă din anul 2009, potrivit oficialilor din serviciile de informații de la Seul. Cuplul are cel puțin 3 copii, însă niciodată nu s-a știut numărul exact al acestora. 

Kim Jong Un, prințul pe cal alb, într-un documentar nord-coreean de propagandă. "I-a tratat pe oameni ca pe propriii copii"

Kim Jong Un apare pe un cal alb într-un nou documentar de propagandă. Filmul, de 110 minute, intitulat "The Great Year of Victory, 2021", îl prezintă pe liderul nord-corean stând călare pe un cal alb, pe o plajă, la răsăritul soarelui, scrie Sky News.

Totodată, Kim Jong Un este văzut șchiopătând. Filmul a fost difuzat pe KRT, canalul de televiziune de stat al țării, prezentând succesele liderului nord-coreean în dezvoltarea, construcția de rachete și eforturile de a învinge pandemia. În documentar, la un moment dat, acesta este văzut coborând încet o serie de trepte, urmat de un grup de oficiali, în timpul unei vizite la un șantier. Se observă că Kim Jong Un a slăbit considerabil, dar pare că se chinuie să coboare scările, în timp ce ține o umbrelă.

„Kim Jong Un ne-a arătat partea sa paternă, înfruntând cu îndârjire zăpada, ploaia și vântul, în timp ce își asumă soarta națiunii", spune naratorul în documentar.

„I-a tratat pe oameni ca pe proprii săi copii, arătându-și latura maternă, unde și-a dedicat complet propriul trup pentru a realiza visele oamenilor.”, se mai spune în film. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel