Un nou caz în care o judecătoare e acuzată de beție
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Cecilia Jabre
Cecilia Jabre

Secția pentru judecători a CSM va analiza cazul disciplinar al unei magistrate acuzată de mai mulți avocați că ar fi condus ședinta de judecată în stare de ebrietate, scrie foto: LuJu.ro[/caption]

Secția pentru judecători în materie disciplinară a CSM va lua în discuție, miercuri, 18 septembrie 2013, cazul Ceciliei Jabre, suspectată că a condus o ședință de judecată aflându-se în stare de ebrietate.

Reprezentația judecătoarei Ceciliei Jabre

Cea care a sesizat Inspecția Judiciară cu privire la cazul Ceciliei Jabre a fost chiar președinta Tribunalului București, judecatoarea Laura Andrei, care a fost înștiințată, în data de 22 aprilie 2013, de avocații aflați în sala de judecată în care prezida Cecilia Jabre, că magistrata are un comportament neobișnuit, în sensul în care "urlâ, râde, dă indicații aiuristice și pare beată".

La scurt timp după "spectacolul" oferit în sala de judecată, Cecilia Jabre a fost supusă unui test de alcoolemie, care ar fi indicat o valoare de 0,6 la mie, mai scrie sursa citată.

Caz asemănător

În 2009, o altă judecătoare a fost acuzată de polițiști că ar fi condus sub influența băuturilor alcoolice, însă Justiția a considerat că nu sunt suficiente probe, achitând-o.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel