Rapperul Wiz Khalifa, arestat după show-ul de la Beach Please după ce a fumat marijuana pe scenă
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Wiz Khalifa Facebook / Shaman Media Records Facebook
Sursa Foto: Wiz Khalifa Facebook / Shaman Media Records Facebook
Rapperul american Wiz Khalifa a fost reținut de polițiști sâmbătă, la festivalul "Beach, Please" din Costinești, după ce a fumat un joint de cannabis pe scenă. În România, consumul de marijuana este interzis prin lege.

Wiz Khalifa, în vârstă de 36 de ani, a fost nominalizat de mai multe ori la premiile Grammy și Globul de Aur. El a fost un susținător constant al consumului de canabis. În 2022, a lansat propria marcă de marijuana, Khalifa Kush, care s-a bucurat de un succes considerabil.

Incidentul are loc după o altă dispută legată de festivalul organizat de influencerul Selly. Renumitul vlogger anunțase o campanie antidrog în cadrul "Beache Please", dar printre artiștii care au urcat pe scenă recent a fost și un cântăreț care a avut versuri despre "băgat la venă".

Organizatorii festivalului "Beach, Please" au surprins momentul și l-au publicat pe canalul oficial de TikTok, care are un milion de urmăritori și transmite evenimentul în direct.

Cel mai mare festival urban din sud-estul Europei

Festivalul a început miercuri, 10 iulie, și se va desfășura pe parcursul a cinci zile. În această perioadă, peste 200 de artiști locali și internaționali vor urca pe cele trei scene ale evenimentului, atrăgând mai mult de 120.000 de spectatori.

Starurile principale internaționale confirmate pentru eveniment sunt Travis Scott, French Montana, Wiz Khalifa, Rick Ross, Rich the Kid, Don Toliver, Anitta, Rich Amiri, Yeat și Ice Spice.

"Beach, Please" este considerat de organizatori cel mai mare festival urban din sud-estul Europei și are loc în aceste zile la Costinești, conform România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel