Trei românce joacă azi în optimi la Miami
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Irina-Camelia Begu, locul 35 WTA, a învins-o, duminică, pe Kristyna Pliskova din Cehia, locul 101 WTA, venită din calificări, cu scorul de 7-5, 4-6, 6-4, şi a devenit a treia româncă în optimile de finală ale Miami Open, după Simona Halep şi Monica Niculescu, relatează news.ro.

După o partidă de două ore şi 38 de minute, Begu a ajuns în premieră în optimi la Key Biscayne, turneu de categorie Premier Mandatory, după ce a jucat în turul trei anul trecut.

În faza următoare, Begu va evolua cu americanca Madison Keys, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 22, care a depăşit-o, tot duminică, pe italianca Roberta Vinci, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 9, cu scorul de 6-4, 6-4.

Calificarea în optimi este recompensată la Miami Open cu 67.590 de dolari şi cu 120 de puncte WTA.

Simona Halep a aflat când va debuta meciul ei din optimile de la Miami, cu Heather Watson. Partida dintre cele două va începe luni, de la ora 18:00 (ora României), fiind programată prima de pe terenul numărul 1.

Tot pe terenul 1 vor evolua luni şi celelalte două românce ajunse în "optimi": Monica Niculescu va juca în a treia partidă (în jurul orei 21:00) cu Johanna Konta, iar Irina Begu în cea de-a cincea (nu mai devreme de 00:00), împotriva lui Madison Keys.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel