Lionel Messi, desemnat 'Jucătorul săptămânii' în MLS, pentru a doua oară
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Lionel Messi, atacantul echipei Inter Miami, a fost desemnat luni "Jucătorul săptămânii" în Liga profesionistă nord-americană de fotbal (MLS).

La vârsta de 36 de ani, Messi a câștigat deja acest premiu în etapa a noua, în timp ce echipa Inter Miami a adunat deja patru dintre aceste premii în primele zece săptămâni ale competiției.

Pe lângă vedeta argentiniană, uruguayanul Luis Suarez a fost și el recompensat de două ori cu acest titlu.

În fața unei mulțimi de 65.612 spectatori, pe arena Gillette Stadium din Foxborough (Massachusetts), Messi a condus revenirea echipei sale, înscriind de două ori în confruntarea cu Revolution și oferindu-i totodată o pasă crucială lui Suarez.

Lionel Messi a înregistrat goluri în șase meciuri consecutive în Major League Soccer și a strâns 16 contribuții la gol (9 goluri și 7 pase decisive) în primele șapte meciuri ale anului alături de echipa condusă de compatriotul său Gerardo "Tata" Martino.

Inter Miami, echipa aflată în fruntea Conferinței de Est a MLS, va avea un meci sâmbătă pe teren propriu împotriva echipei New York Red Bulls, în cadrul etapei a 12-a a sezonului, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel