SIMONA HALEP poate câștiga ROLAND GARROS, crede Brad Gilbert
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Brad Gilbert, cel mai mare antrenor din istoria modernă a tenisului, crede că Simona Halep va câștiga Roland Garros, dacă va reuși să aibă constanță la primul serviciu.

Citește și: Analiză: Williams-Halep-Sharapova, înainte de sezonul pe zgură

Brad Gilbert este un titan al sportului alb modern, fiind antrenorul care l-a inspirat şi i-a schimbat radical cariera lui Andre Agassi. El este cel care a introdus şi răspândit în mediul online termenul ”Halepeno”, pentru Simona Halep.

Într-un interviu acordat pentru prosport.ro înainte de sezonul de zgură care urmează în Europa, Brad Gilbert a fost întrebat cât de departe poate ajunge Simona Halep?

”Nu ştiu cât ar mai fi de urcat... . A fost locul doi în lume, anul trecut a fost atât de aproape să câştige turneul de la Roland Garros. Va merge atât de departe cât o va ţine serviciul. Când serviciul îi funcţionează, jocul ei capătă un cu totul alt nivel. Într-o astfel de zi poate câştiga un turneu de Mare Şlem. Cred că French Openul este cea mai bună şansă a ei de a câştiga un turneu de Mare Şlem. Serviciul este arma ei numărul unu în meciurile importante, pentru că întregul ei joc depinde de el. Când o lasă la greu, se vede în toate celelalte lovituri şi de aceea spun că dacă va câştiga sau nu un turneu de Mare Şlem – depinde de serviciu. Are o echipă bună în jurul ei, o ştiu pe Virginia Ruzici din vremea în care juca cu sora mea, este o persoană extraordinară”, a răspuns americanul ajuns la 53 de ani, care acum comentează meciuri de tenis pentru televiziunea americană ESPN.

Vezi și: Simona Halep poate trece peste Maria Sharapova la Stuttgart. Calculele româncei pentru locul 2 WTA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel