FCSB - Rapid 2-2, în play-off-ul Superligii. Bogdan Lobonţ, debut pe banca rapidiștilor
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
În etapa a 5-a din playoff, FCSB a primit vizita celor de la Rapid pe Arena Națională, unde încurajarea pentru liderul la zi al Ligii 1 a venit de la 45000 de oameni.  

În minutul 11, Darius Olaru a deschis scorul, dar rapidiștii au întors situația. 

În doar 3 minute, Krasniqi și Rahmani au marcat pentru Rapid, stabilind astfel scorul la 2-1.

Florent Hassani a înscris și el, stabilind scorul la 3-1, însă golul a fost anulat de arbitru din cauza poziției de offisde în care se afla Albion Rahmani.

Conform fostului arbitru FIFA Marius Avram, golul ar fi trebuit validat.

"N-are nicio legătură dacă e sau nu pe traiectoria mingii, trebuie să obstrucționeze câmpul vizual. Aici e ofsaid evident. Dar, ca să fie golul anulat, mai trebuie să facă o mișcare clară să joace mingea, iar aici nu e cazul, arată că Rrahmani se ferește", spune fostul arbitru.

"Mai trebuie să facă și o mișcare evidentă prin care să împiedice portarul să joace mingea. Din câte văd eu aici, Târnovanu vede tot timpul mingea și nu mai avea nicio șansă să o salveze, deci după legile jocului golul este perfect valabil", adăugat acesta.

"E o întrebare bună de ce n-a fost validat. Asistentul vorbește cu arbitrul și îl întreabă dacă influențează sau nu. Asistentul judecă ofsaidul, iar centralul decide dacă influențează. Cred c-ar fi trebuit să îl cheme la margine, să îi arate că Rrahmani nu influențează cu absolut nimic", a spus Avram la Digisport. 

La pauză, scorul era favorabil echipei conduse de Bogdan Lobonţ, cu 2-1

La pauză, scorul era favorabil echipei conduse de Bogdan Lobonţ, cu 2-1.

În repriza a doua, FCSB a făcut o schimbare, Alex Băluţă intrând în locul lui David Miculescu, iar această decizie a avut un impact asupra scorului. Alexandru Băluţă a reuşit să egaleze după o centrare şutată de Radunovic.

Această situație s-a menținut până la finalul meciului. A fost prima remiză între cele două echipe de la revenirea celor de la Rapid în prima ligă.

Rapid se situează la 29 de puncte, ocupând locul 5 în Liga 1, la o diferență de 3 puncte față de echipa de pe locul 2, Farul Constanța. FCSB a acumulat 45 de puncte și amână, astfel, cel puțin cu o etapă câștigarea titlului din punct de vedere matematic, conform DC Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel