Horoscop 29 aprilie - 5 mai cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o furtună săptămâna următoare
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Captură video Youtube
Foto: Captură video Youtube
Mihai Voropchievici a venit cu horoscopul săptămânii 29 aprilie - 5 mai în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse. 

Horoscop Berbec

Berbecii au parte de o săptămână în care sunt acaparați de visare, de trecut, de amintiri frumoase, sunt pasivi, nu-i mai interesează familia. Totodată, sunt apăsați de emoții puternice pe care undeva vor trebui să le reconsidere. Încercați să reconsiderați o veche legătură. S-ar putea să aveți surprize plăcute.

Horoscop Taur

Fecunditate! O întâlnire călduroasă și o situație care evoluează lent și în secret. Trebuie să vă așteptați la secrete care se vor dezvălui.

Horoscop Gemeni

Realizarea materială pozitivă pe care ei și-o doresc se datorează unui nou început. Pentru cei care sunt tineri și cu perspective de a schimba locul de muncă se recomandă întâlnirea cu o persoană mai în vârstă. Aceasta vă va ajuta să vă definitivați opțiunea pentru schimbarea respectivă.

Horoscop Rac 

O săptămână bună cu descoperiri pasionale. Există posibilitatea unei deplasări sau unei călătorii de scurtă durată. O întâlnire pentru cei care sunteți fără obligații, vă redă energia și dorința de a trăi după pofta inimii.

Horoscop Leu

Forța activă pe care o aveți vă face să dominați situația, să fiți combativi iar acest fapt va aduce reușită. În plan personal aveți parte de rapoarte pasionale cu o forță de atracție fizică și magnetică care vă caracterizează în săptămâna următoare.

Horoscop Fecioară

Are o săptămână în care să reflecteze alături de o persoană mai în vârstă și cu mai multă experiență sau alături de niște oameni extraordinar de bine cotați ca rang și poziție socială. Pentru cei fătă obligații se anunță o relație durabilă.

Horoscop Balanță

A apărut Cosmosul pe strada Balanței. Reușită în tot ce întreprindeți. Veți avea șansa de a aduce în viața voastră lucruri la care doar visați. Reușita va fi excepțională. Veți avea parte și un final fericit într-o situație care vi s-a părut destul de confuză. Cei fără obligații au parte de o obligație superbă care se poate concretiza cu fericire și recompensă printr-o uniune.

Horoscop Scorpion

O scrisoare, un telefon, o reuniune de familie. Comunicarea este foarte importantă pentru săptămâna următoare, cât și schimburile de idei pe absolut toate laturile și profesional și amoros. Apare o atracție mai mult intelectuală pentru voi, decât fizică. Dialogul va juca un rol important.

Horoscop Săgetător

Au o furtună în viața lor, săptămâna următoare. Sunteți bulversați de o situație, aveți orgoliul rănit, sunteți un pachet de nervi. Explodați, ajungeți la dispute și sunteți foarte furioși. Este recomandat ca această treabă să se rezolve în afara familiei. Să nu duceți acasă tensiunile acestea pe care le aveți și pe cât posibil să renunțați. Se impune multă înțelepciune în discuția pe care o aveți cu partenerul.

Horoscop Capricorn

Trebuie să faceți cât de curând o alegere dar voi ezitați. Sunteți dualiști, vă îndoiți. Multă neliniște. O rivalitate cu o persoană vă pune în situația în care să cereți sfatul de la o persoană mai în vârstă. Trebuie să reflectați înainte de a reacționa.

Horoscop Vărsător

Transformarea se impune. E perioada de sfârșit de relație sau pentru cei care au încercat, numai eșec. E sfârșitul unei situații. Acceptați schimbarea în profunzime și veți trăi un nou suflu.

Horoscop Pești

Începutul unei noi acțiuni. Loc de muncă nou, o profesie nouă, o activitate profesională reușită. Toate aceste lucruri conduc la o realizare materială pozitivă, conform Antena3.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel