Burduja a rupt gura târgului. Cum a venit să-și depună candidatura pentru Primăria Capitalei (FOTO+VIDEO)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sebastian Burduja, candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, a venit la Biroul Electoral Municipal pentru a-și depune candidatura.

Sebastian Burduja a avut o apariție inedită la Biroul Electoral Municipal. Pe... motocicletă, sub aplauzele susținătorilor săi. Cu casca în cap și rucsacul în spate, acesta și-a făcut apariția în mijlocul mulțimii.

3. Inquam Pho... (burduja-a-rupt-gura-targului--cum-a-venit-sa-si-depuna-candidatura-pentru-primaria-capitalei--video-1_70961200.jpg)

4. Inquam Pho... (burduja-a-rupt-gura-targului--cum-a-venit-sa-si-depuna-candidatura-pentru-primaria-capitalei--video-6_66026700.jpg)

6. Inquam Pho... (burduja-a-rupt-gura-targului--cum-a-venit-sa-si-depuna-candidatura-pentru-primaria-capitalei--video-5_33449300.jpg)

7. Inquam Pho... (burduja-a-rupt-gura-targului--cum-a-venit-sa-si-depuna-candidatura-pentru-primaria-capitalei--video-4_88779000.jpg)

După ce s-a dezechipat și i-a salutat pe toți cei prezenți, a mers împreună cu Nicolae Ciucă să-și depună candidatura.

"Acum, am putut să îl vedem pe Sebastian Burduja aşa cum este el. Pentru mine, este pentru prima dată când văd un candidat că vine să îşi depună dosarele cu motocicleta. Şi pentru chestia asta cred că putem să îl aplaudăm.

L-am întrebat la sediul partidului "de ce cu motocicleta?" şi mi-a zis pentru că "aşa sunt eu, nu vreau să par altfel decât aşa cum sunt în realitate". Ceea ce eu apreciez foarte mult la orice om, dar mai ales la un candidat care vine să le ceară oamenilor încredere, să le ceară oamenilor să îl voteze şi oamenii trebuie să aprecieze exact această stare de realitate şi de normalitate.

Nu trebuie să ne schimbăm de niciun fel atunci când optăm pentru o asemenea candidatură", a spus Nicolae Ciucă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel