Scandal cu focuri de armă. Polițist de la Rutieră, bătut de un șofer
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Scandal în timpul unui control al Poliției Rutiere în Ploiești, duminică după amiază. Un poliţist a fost luat la bătaie după ce a îndrăznit să tragă pe dreapta un șofer, omul legii fiind nevoit la un moment dat să tragă și un foc de avertisment în plan vertical.

Potrivit IPJ Prahova, totul a pornit de la faptul că șoferul unei dube marca Mercedes Vito ar fi devenit recalcitrant în momentul în care oamenii legii l-au oprit pentru a-l sancționa pentru că depășise viteza legală de deplasare, scrie observatorulph.ro.

Când totul a degenerat, în ajutorul șoferului a sărit și fratele acestuia, ulterior cei doi fugind împreună printre blocurile din zona de Nord a municipiului, iar polițistul de la rutieră a făcut uz de armă.

În schimb, familia celor doi frați spun că lucrurile ar fi stat altfel. Ei susțin că Poliția vrea să mușamalizeze un abuz - verbal și fizic - pe care agenții rutieri l-ar fi comis asupra șoferului, moment în care fratele acestuia din urmă a încercat să-l protejeze.

Ultrior, speriați de cele întâmplate, au luat-o la fugă printre blocuri, iar polițistul a tras cu arma din dotare două focuri în direcția lor și nu în plan vertical. Din fericire, gloanțele nu i-au nimerit.

Luni dimineață, cei doi frați, s-au prezentat la Poliție pentru a da declarații cu privire la eveniment, însoțiți de un avocat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel