Cătălina Grama, schimbare totală după terminarea serialului Clanul: "Cum vi se pare că arăt? E tare ciudat" (FOTO)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: captura video Facebook Jojo - Cătălina Grama
Sursa foto: captura video Facebook Jojo - Cătălina Grama
Cătălina Grama, cea care a jucat rolul Magdei în serialul Clanul, și-a luat fanii prin surprindere cu o schimbare totală.

"În probe și pregătiri pentru noul meu personaj. Nu știu cum va arăta până la urmă însă ador perioada de construcție. În orice caz, pot să vă spun că e tare ciudat să mă văd blondă după atâta timp. Abia aștept să vă povestesc despre noul meu proiect în care voi fi cu totul diferită. Mă simt recunoascătoare pentru perioada asta în care am ocazia să fac atâtea lucruri faine. Cum vi se pare că arăt blondă după atâta vreme în care m-ați văzut șatenă?”, a scris Cătălina Grama pe Instagram.

Ulterior, actrița a dezvăluit din ce nou proiect va face parte.

"Primii pași în noul meu personaj. Sunt foarte încântată să vă anunț colaborarea cu @vidra.productions pentru "Candidatul perfect". Un film scris cu mult umor și creativitate de @alexcotet, cel care semnează și regia, film pe care vă veți dori tare mult să îl vedeți. Comedie la cel mai înalt nivel!”, a scris actrița pe Facebook.

Vezi și:  Denis Hanganu, despre banii încasați în urma serialului Clanul: "Nu mi-am luat nici casă, nici mașină. Nu m-am îmbogățit"

"Te iubesc, Tătuțu!"

Cătălina Grama și-a exprimat recunoștința pentru tot ce a trăit în cei doi ani de filmări pentru serialul Clanul, cu o zi înainte de difuzarea ultimului episod.

"Sunt recunoscătoare pentru fiecare secundă trăită alături de ei toţi. Îi mulţumesc universului întreg pentru George Mihăiță, soţul meu din film, partenerul meu la bine şi la rău încă de la începuturile Clanului. Nu aş fi putut avea aceeaşi chimie cu niciun alt actor. A fost o onoare să fiu partenera marelui şi inegalabilului George Mihăiță în acest minunat serial numit Clanul. Fiecare încurajare şi validare primită de la el a însemnat totul. Te iubesc, Tătuțu, azi, mâine, pentru totdeauna!", a scris Cătălina Grama, după termina serialului Clanul.

Ultimul episod al serialului Clanul a fost difuzat luni, 13 mai, la PRO TV.

Clanul este o producție românească, de acțiune, bazat pe formatul Icerde, al celor de la Ay Yapim, distribuit de Eccho Rights și la nivel internațional. Serialul reprezintă o adaptare care are în centru o poveste captivantă, în care poate fi descoperită lupta clasică dintre Poliție și Mafie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel