Rezultate Bundesliga. Union Berlin rămâne lider în clasament, după o victorie in extremis pe teren propriu
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Echipa Union Berlin şi-a păstrat in extremis fotoliul de lider în campionatul de fotbal al Germaniei, după ce a reuşit să învingă la limită pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formaţia Borussia Moenchengladbach, duminică, în etapa a 12-a din Bundesliga  

Oaspeţii au deschis scorul după o jumătate de oră de joc, prin Nico Elvedi, însă elevii antrenorului Urs Fischer au revenit şi au restabilit egalitatea cu zece minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc, prin Kevin Behrens. Union Berlin a obţinut victoria în cel de-al şaptelea minut al prelungirilor, graţie reuşitei lu Danihlo Doekhi, la ultimul corner al meciului.

În urma acestui succes, berlinezii au acumulat 26 de puncte, unul în plus faţă de Bayern Munchen, campioana en titre, care a obţinut sâmbătă o victorie categorică pe Allianz Arena în faţa formaţiei FSV Mainz (6-2), instalându-se provizoriu pe prima poziţie a clasamentului. Pe treapta a treia a podiumului se află SC Freiburg, care s-a impus la rândul ei duminică pe terenul formaţiei Schalke 04 Gelsenkirchen, prin dubla lui Vincenzo Grifo (2-0), notează Agerpres.

Rezultate:

Vineri

Werder Bremen - Hertha Berlin 1-0 A marcat: Fullkrug (85).

Sâmbătă

Bayern Munchen - FSV Mainz 6-2 Au marcat: Gnabry (5), Musiala (28), Mané (43), Goretzka (57), Tel (79), Choupo Moting (86), respectiv Widmer (45+4), Ingvartsen (82).

RB Leipzig - Bayer Leverkusen 2-0 Au marcat: Nkunku (32), Werner (83).

VfL Wolfsburg - VfL Bochum 4-0 Au marcat: Nmecha (27, 58), Baku (35), Wind (80).

VfB Stuttgart - FC Augsburg 2-1 Au marcat: Guirassy (15), Waldemar Anton (90+1), respectiv Niederlechner (4).

Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund 1-2 Au marcat: Kamada (26), respectiv Julian Brandt (20), Bellingham (52).

Duminică

Union Berlin - Borussia Monchengladbach 2-1 Au marcat: Behrens (79), Doekhi (90+7), respectiv Elvedi (33).

Schalke 04 - SC Freiburg 0-2 A marcat: Grifo (45+1, 61 - penalty).

FC Koln - Hoffenheim 1-1 Au marcat: Kainz (13), respectiv Bruun Larsen (35).

Clasament:

1. Union Berlin 26 puncte (12 jocuri)

2. Bayern Munchen 25 p (12 j)

3. SC Freiburg 24 p (12 j)

4. Borussia Dortmund 22 p (12 j)

5. Eintracht Frankfurt 20 p (12 j)

Cine va transmite la TV Campionatul Mondial?

Campionatul Mondial de Fotbal 2022 din Qatar va începe pe 20 noiembrie 2022 şi se va încheia pe 18 decembrie 2022. Nu mai puţin de 64 de meciuri vor avea loc între cele 32 de echipe, împărţite în opt grupe, toate partidele desfăşurându-se pe opt stadioane, la care se adaugă şi cele din fazele finale.

Cei mai norocoși pot urmări meciurile din tribune

Meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal vor putea fi urmărite din tribune, desigur, dacă ai deja bilete cumpărate şi vrei să vezi „pe viu” ce se petrece pe teren şi cum se obţin toate victoriile care aduc echipele în fazele finale.

Pentru cei care nu îşi permit să se deplaseze până în Qatar şi să cumpere şi bilete la partidele favorite o variantă este privitul meciurilor la tv. Un asemenea eveniment sportiv important va fi transmis în toată lumea, de cele mai importante televiziuni din ţările participante şi din cele interesate de CM 2022 Qatar. De asemenea, site-urile de pronosticuri vor oferi rezultate la meciuri azi Mondial 2022 prin text live sau agregatoare de informații.

În România, drepturile tv pentru meciuri au fost deja achiziţionate în exclusivitate de Televiziunea Română. Posturile TVR vor transmite Campionatul Mondial ca în fiecare an de la revoluţie până în prezent. Vor avea audienţe foarte bune mai ales în fazele finale ale CM 2022, aşa că TVR trage în fiecare an un bilet câştigător cumpărând drepturi de difuzare.

În afara graniţelor României, Campionatul Mondial de Fotbal 2022 va fi transmis în toate ţările participante şi dincolo de ele. În toate ţările televiziunile importante, de regulă naţionale, au cumpărat deja drepturile de transmisie, aşa că suporterii care rămân acasă se vor bucura de toate meciurile din CM 2022.

Ce țări transmit partidele de la Mondiale?

Lista ţărilor care vor transmite partidele de la Mondiale este foarte lungă. De exemplu, Campionatul va putea fi urmărit în: Albania, Argentina, Armenia, Austria, dar şi în Bangladesh, Belgia sau Azerbaidjan, în Bolivia, Bulgaria, Brazilia şi Brunei. Canada, Caraibele, China, Columbia, Costa Rica, Croaţia, Cehia, Danemarca, Estonia, Ecuador, Grecia şi Franţa sunt alte ţări care au drepturi de transmisie cumpărate. Georgia, Finlanda, Guatemala, Honduras şi chiar Hong Kong vor permite transmisia CM 2022, Indonezia, Islanda sau Israel, Kazakhstan şi Letonia, America Latină, Macau, Lituania, Malta, Noua Zeelandă şi Macedonia de Nord completează lista.

Cei interesaţi pot găsi listele cu toate ţările care transmit CM 2022 şi televiziunile unde pot fi urmărite meciurile în on-line. Fiecare televiziune care a cumpărat drepturile va adapta programul în funcţie de meciuri şi orele de difuzare vor fi cele locale, depinzând de fusul orar din zonă.

Campionatul Mondial din Qatar va fi urmărit de iubitori ai fotbalului din întreaga lume. Este o competiție care adună toți microbiștii în jurul televizoarelor. De asemenea, jucătorii vor da tot ce au mai bun pe teren pentru a se face afirmați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel