Corvinul Hunedoara, rezultat de senzație contra Paksi FC, în primul tur preliminar al Europa League - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Corvinul Hunedoara, câștigătoarea Cupei României, a disputat, joi seara, prima manșă a turului întâi preliminar din Europa League, contra echipei maghiare Paksi FC. 

Corvinul Hunedoara a învins la scor echipa din Ungaria, respectiv de 0-4 (0-2), joi seara, pe Paksi FC Stadion din Paks, în prima manşă a turului întâi preliminar al Europa League la fotbal. 

Corvinul Hunedoara, din nou în cupele europene după o pauză de 42 de ani

Corvinul a revenit în cupele europene după o pauză de 42 de ani cu un rezultat istoric. A învins categoric vicecampioana Ungariei, prin golurile marcate de Sergiu Buş, în minutul 9 şi Marius Lupu în minutele 45+2, 86 și 90+3.

Corvinul Hunedoarea, câștigătoarea Cupei României, a dominat tot meciul cu Paksi FC (locul al doilea în campionat şi câştigarea Cupei Ungariei)

Câştigătoarea Cupei României a controlat în totalitate jocul, în faţa unei echipe care nu s-a ridicat la nivelul performanţei pe care a făcut-o în sezonul precedent, respectiv locul al doilea în campionat şi câştigarea Cupei Ungariei. Echipa antrenată de Florin Maxim a deschis scorul în minutul 9, prin Sergiu Buş, cu un şut de la 13 metri, ca urmare a unei lovituri de la colț.

Hunedorenii au mai avut ocazii în faţa unei echipe lipsite de reacţie. Marius Lupu reuşit să marcheze în finalul primei reprize (45+2). Paksi a avut o singură șansă notabilă în prima parte, însă şutul lui Konyves (39), din unghi, a mers prin faţa porţii Corvinului.

Pe cine va întâlni Corvinul Hunedoara, dacă va trece de Paksi FC, în turul al doilea preliminar din Europa League

Corvinul a început în forţă şi partea a doua a meciului, marcând de două ori. Paksi FC a rămas în zece oameni, după ce Balint Szabo, în minutul 78, a primit cartonaşul roşu. Paksi FC a avut o ocazie notabilă prin Mezei, în minutul 88. Partida retur va avea loc pe data de 18 iulie, la Sibiu. Dacă se va califica, echipa din Hunedoara va juca în turul al doilea preliminar al Europa League, contra echipei din Croația HNK Rijeka, notează Agerpres.

 

Youtube video image

Citește și articolul - Virtus - FCSB. Roș-albaștrii lui Gigi Becali au făcut spectacol în preliminariile Ligii Campionilor / Rezultat final - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel