Panică la EURO 2024. Olandezii și englezii s-au bătut ca în filme. Au zburat scaune, sticle și pumni pe străzile din Dortmund - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
FOTO: Pixabay
FOTO: Pixabay
Semifinala de la EURO 2024, dintre Olanda și Anglia, a adus și scene violente pe străzile din Dortmund, orașul unde se dispută partida.

Fanii olandezi au rănit cinci suporteri ai Angliei după o serie de atacuri asupra barurilor din Dortmund. Mai multe videoclipuri au apărut pe platforma X, în care se pot observa scene de o violență extremă. Suporteri îmbrăcați în emblematicele tricouri ale "Portocalei Mecanice" pare că aruncă scaune și bănci în apropierea unui bar din Dortmund, Germania, înaintea meciului Olanda - Anglia, care se dispută miercuri seară, în a doua semifinală de la EURO 2024, scrie The Guardian.

Însă nici fanii englezi nu s-au lăsat mai prejos și ar fi arătat gesturi obscene către suporterii batavi. Unele surse spun că totul a pornit de la unele provocări făcute de unii fani ai Albionului. Scenele sunt de o violență uluitoare, pentru anul 2024.

Video

Poliția din Marea Britanie îi avertizează pe fanii Angliei să caute refugiu în zonele populate de poliția germană. ”Suntem conștienți de incidentele din Dortmund. Au existat mai multe situații în care fanii olandezi au încercat să îi atace și să fure steagurile suporterilor englezi. Ofițerii noștri se află acolo, oferindu-le sprijin colegilor din Germania. Sfătuim suporterii să fie atenți la împrejurimi și să apeleze la sprijinul poliției germane, la nevoie”, a declarat un polițist englez detașat în Germania, conform The Sun. Poliția a făcut mai multe arestări.

Olanda și Anglia se înfruntă, pe Signal Iduna Park din orașul german Dortmund, miercuri seară, pentru un loc în marea finală de la EURO 2024, contrea Spaniei! "Portocala Mecanică" a ajuns în această fază a competiției, în urma succesului contra României, în optimi, scor 3-0, și, apoi, cu mari emoții, a învins Turcia, cu 2-1, în sferturi. Anglia a trecut în optimi de Slovacia și de Elveția în sferturile EURO 2024.

Citește și - "Portocala Mecanică" vs. "Cei Trei Lei" se înfruntă în a doua semifinală EURO 2024. Olanda - Anglia, echipele de start / Live score

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel