Prinţul William, scrisoare emoţionantă în ziua care Prinţesa Diana ar fi făcut 61 de ani: I-aţi păstrat vocea vie
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Prinţul William a dat publicităţii o scrisoare emoţionantă în ziua în care mama sa, prinţesa Diana, ar fi împlinit 61 de ani. 

Prințul William împărtășește o scrisoare emoționantă în ziua în care mama sa, Prințesa Diana, ar fi împlinit 61 de ani: „Voi toți i-ați păstrat vocea vie, arătând lumii cum fiecare acțiune mică contează, cum bunătatea este încă apreciată”.

Harry și William au stat despărțiți în ziua în care mama lor ar fi împlinit 61 de ani: Ducele de Sussex le-a mulțumit câștigătorilor premiului Diana pentru că "i-au păstrat focul viu" în cadrul unei ceremonii virtuale, în timp ce fratele său a trimis o scrisoare.

Prințul Harry a apărut fără fratele său, prințul William, în timp ce a adus un omagiu moștenirii mamei sale, prezentând premiile Diana, la cea de-a 61-a aniversare a acesteia, conform Daily Mail.

Ducele de Sussex a împărtășit o serie de mesaje video către tinerii laureați în cadrul ceremoniei virtuale care a fost difuzată online vineri după-amiază, spunându-le că încă se gândește la ea în fiecare zi, scrie Mediafax.

"Îi văd moştenirea când mă uit la proprii mei copii"

„Nu a existat o zi în ultimele două decenii și jumătate în care să nu mă gândesc la emoția pe care a lăsat-o, nu doar asupra mea și a fratelui meu, ci asupra vieților noastre, a tuturor”, a spus el: „Văd moștenirea lăsată de ea în voi toți. Văd moștenirea ei într-o comunitate Diana Award care se întinde pe mai multe generații. Îi văd moștenirea de fiecare dată când mă întâlnesc cu familii, tineri și copii din toate colțurile lumii. Și văd moștenirea lăsată de mama mea atunci când mă uit la proprii mei copii în fiecare zi”.

Prințul William, în vârstă de 40 de ani, nu a luat parte la ceremonie, dar a trimis o scrisoare câștigătorilor, în care le spune că mama sa ar fi „atât de mândră” de ceea ce au realizat.

Diana Award recompensează persoanele cu vârste cuprinse între 9 și 25 de ani pentru acțiunile lor sociale și umanitare. Ceremonia de decernare a premiului a onorat 180 de tineri filantropi din 29 de țări din întreaga lume, inclusiv 40 din Marea Britanie.

Prinţul Harry, mesaj: Mi-a insuflat dorinţa de a vorbi şi a lupta pentru o lume mai bună

Prințul Harry a apărut prin legătură video dintr-o locație necunoscută.

„Astăzi reflectăm la ceea ce ar fi fost cea de-a 61-a aniversare a mamei mele”, a spus el, salutând participanții. „Iar anul acesta se împlinesc, de asemenea, 25 de ani de la moartea ei'.

El a continuat: "Acesta este un an special și unul în care sper că ne luăm timpul necesar nu doar pentru a ne aminti de ea așa cum a trăit, ci și pentru a reflecta asupra vieții pe care continuă să o ducă prin intermediul atâtor oameni, inclusiv al tinerilor Changemakers care sunt astăzi alături de noi".

„Mama mea mi-a insuflat mie și tuturor dintre noi dorința de a vorbi și de a lupta pentru o lume mai bună. Iar acum, ca soț și părinte, vocea mamei mele este și mai puternică în viața mea. Voi toți i-ați păstrat vocea vie, arătând lumii cum contează fiecare acțiune mică, cum bunătatea este încă apreciată și cum lumea noastră poate fi mai bună dacă alegem să o facem să fie așa. Tuturor celor care au luat parte la această după-amiază, să știți că deja faceți diferența și avem nevoie de voi să continuați să faceți diferența. Nu renunțați niciodată la ideea că fiecare dintre voi poate crea o schimbare de durată și atât de necesară”.

Între timp, prințul William le-a scris câștigătorilor: „Felicitări pentru că ați primit astăzi Premiul Diana! Faceți parte dintr-o generație inspirată de tineri care schimbă lumea prin acțiunile voastre, iar eu vă admir enorm de mult eforturile. Poveștile voastre sunt remarcabile. Mulți dintre voi vă confruntați cu provocări uriașe în fața unor vremuri dificile, dar cu toate acestea spargeți neobosit barierele pentru a crea un viitor mai bun pentru noi toți. Vă mulțumesc pentru compasiunea, curajul și determinarea voastră absolută. Sunteți cu adevărat personificarea moștenirii lăsate de mama mea și știu că ea ar fi atât de mândră de voi toți”.

Atât William, cât și fratele său, Prințul Harry, susțin Premiul Diana, care este singura organizație caritabilă care poartă numele mamei lor.

Premiul Diana a fost înființat în 1999 în memoria Dianei, Prințesă de Wales, și a credinței acesteia că tinerii au puterea de a schimba lumea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel