Prinţesa Diana. Misterul fiicei secrete care nu trebuia să fie aflat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Revista "Globe" a prezentat povestea incredibilă potrivit căreia Prinţesa Diana a avut o fiică secretă, care se numește Sarah, trăiește la New York și seamănă izbitor cu cea numită şi "prințesa inimilor".

Potrivit sursei citate, Prinţul Charles și Diana nu au ştiut de existenţa ei, totuși povestea fiind credibilă. După anunțarea logodnei dintre cei doi, Casa Regală a Marii Britanii  ar fi vrut să se asigure că viitoarea prințesă putea avea copii, așa încât Diana a fost supusă unui control de specialitate. Pentru siguranță, medicii i-ar fi prelevat ovule, pe care apoi le-au fecundat cu spermă recoltată de la Charles. Unul dintre medici ar fi  furat un asemenea ovul, l-a implantat soţiei sale și așa s-a născut Sarah, scrie agerpres.ro.

Considerând că este cazul să-și cunoască "sora", Prințul William ar fi intenționat să o întâlnească cu ocazia unei vizite efectuate în Statele Unite. Până la urmă, la întâlnirea respectivă s-ar fi dus Catherine, soția acestuia, care ar fi fost impresionată de asemănarea dintre Sarah și Lady Di.

"Globe" mai scria că, la sugestia fiului său, și Prințul Charles s-a văzut cu presupusa lui fiică, dar ar fi refuzat categoric solicitarea acesteia de a face un test de paternitate. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel