PNL și PDL au cerut întreruperea ședinței plenului Parlamentului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Grupurile parlamentare ale PNL și PDL au cerut, luni, întreruperea ședinței plenului reunit al Parlamentului pentru audierea în comisii a lui Daniel Constantin și Liviu Dragnea, propuși ministru al Agriculturii, respectiv al Dezvoltării Regionale.

Deputatul PNL Mihai Voicu a cerut luni în plen întreruperea ședinței Parlamentului și audierea lui Daniel Constantin și a lui Liviu Dragnea în comisiile de specialitate.

"În opinia noastră, ar fi fost necesare audieri în comisiile de specialitate pentru domnii miniștri Daniel Constantin și Liviu Dragnea pentru că aceștia se află în situația de a li se fi schimbat structura ministerelor la care sunt propuși", a spus Voicu, prezentând ca argument scrisoarea transmisă Legislativului de premierul Victor Ponta în martie, când Daniel Constantin a fost audiat în comisii primind titulatura de vicepremier.

El a spus că nu există niciun argument pentru care să nu fie parcursă procedura audierii în cazul celor doi în contextul în care li s-a retras calitatea de vicepremier.

"Propunerea grupului PNL este întreruperea ședinței de plen, convocarea comisiilor de specialitate, respectiv Comisia de agricultură și Comisia de administrație, audierea celor doi candidați și în situația unui vot favorabil revenirea în plen cu respectarea întregii proceduri constituționale. Nici politic nu pot să înțeleg de ce doi oameni cu experiență politică, bazându-se pe o majoritate care pare a fi pe moment consistentă, se feresc de o audiere în comisie", a spus Voicu.

CITEȘTE ȘI: Ponta: De ce va fi un singur vicepremier în Guvern, explicație

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel