Chefi la cuțite: "Lovitură psihică" în echipa lui chef Alexandru Sautner
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Cel de-al șaptelea battle al sezonului 13 Chefi la cuțite aduce în această seară multă agitație la bancurile de lucru. 

Începând cu regula neașteptată a Irinei Fodor care va impune liniște în rândul competitorilor, continuând cu tema confruntării și culminând cu amuleta folosită de Chef Richard Abou Zaki, echipele se vor întrece ca la o cursă intensă cu obstacole. 

Orgoliile se inflamează iar tema battle-ului – foc și gheață – îi provoacă pe participanți din punct de vedere creativ. Desfășurarea întrecerii este cu atât mai solicitantă cu cât Chefii și concurenții sunt luați prin surprindere de regula strictă a tăcerii impusă de Irina Fodor. ”Este foarte important să faceți liniște, pentru că fiecare cuvânt va fi taxat. Dacă din acest moment se aude un cuvânt, veți preda farfurii la final”, este avertismentul ei. Despre ce este vorba telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite de diseară. 

"A venit ca o lovitură psihică"

Tot diseară, Chef Richard lansează o amuletă care va crea o stare generală de tensiune și panică. Gătitul va deveni o reală provocare pentru adversarii tunicilor roz, care vor fi legați de mâini, în perechi.

”Amuleta asta a venit ca o lovitură psihică”, a comentat concurentul lui Chef Alexandru Sautner, Mario Mădălin Dumitru. Lupta va fi intensă, pentru că fiecare tabără își dorește cu ardoare să câștige. Chef Richard are trei victorii și vrea să-și folosească toate atuurile pentru a-și mai trece un battle în palmares. Chef Orlando Zaharia și echipa sa au două victorii, însă doar un nou câștig îi poate feri de pericolul eliminării pe concurenții în tunici verzi.

Chef Alexandru Sautner a obținut până acum o singură victorie cu tunicile galbene, așadar vrea să recupereze. Nu în ultimul rând, apropierea semifinalei sporește ambițiile fiecărei tabere și a fiecărui concurent în parte – cu atât mai mult cu cât în această etapă superioară vor ajunge doar nouă concurenți, ceea ce înseamnă că proba individuală eliminatorie poate scoate din concurs și doi concurenți în aceeași seară.

Dacă mai mulți dintre voi vor lua doar note mici, vor începe eliminări de câte doi concurenți”, este celălalt avertisment al serii făcut de Irina.

Care dintre echipe va câștiga cel de-al șaptelea battle și cum se va desfășura proba individuală telespectatorii vor afla urmărind ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel