Pleacă Mihai Rotaru de la Craiova? Răspunsul omului de afaceri
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Universitatea Craiova
Facebook Universitatea Craiova
Despre Mihai Rotaru s-a scris că va pleca de la Universitatea Craiova. Acum, omul de afaceri a reacţionat. 

”Nu am dat nicio declarație nimănui. Am atras atenția că s-a scris greșit despre noi, că mi-am vândut afacerile din Craiova.

Am vândut un business, este adevărat, dar am alte două business-uri unde sunt în expansiune. Că s-a prelungit contractul cu CS universitatea Craiova și autoritățile locale. E adevărat, dar s-a întâmplat acum cinci-șase ani și e public. S-a scris la vremea respectivă.

Că Reghecampf e în pole-position, în condițiile în care nu era adevărat. Că nu ne-am înțeles cu Reghecampf că nu am vrut să plătim o clauză de 150.000 de euro. Este o minciună. Nu s-a ajuns acolo.

Eu am discutat acum ceva timp, cum că 10 ani înseamnă pentru mine deja mult prea mult. Dar dacă mă voi retrage, nu o voi face în modul acesta, brutal, în sensul de a lăsa echipa descoperită, fără să aibă un viitor, nu.

Dacă voi face aceste lucruri, le voi face în mod organizat. O voi face având o conferință de presă. Eu Știința nu o să o părărăsesc niciodată, ca suporter, ca om care o sprijină.

În ceea ce privește managementul, acționariatul, există această posibilitate. Am spus-o și acum șase luni de zile. Nu am declarat niciodată că mă retrag. Nu o să părăsesc niciodată.

V-am spus că există posibilitatea ca după 10 ani, dar că acest lucru se face într-un cu totul alt mod. Știința nu va rămâne singură niciodată. Valoarea ei stă în suporteri”, a spus Mihai Rotaru, la Fotbal Club

Rotaru spune că Rădoi s-a autosabotat 

"Mirel Rădoi, când ai sprijinul conducerii, tu te-ai sabotat singur, că nu ai mai avut pe nimeni pe bancă cu Rapid. Știm ce s-a întâmplat la acel meci.

Te-ai chinuit cu Ocna Mureș. Ai pierdut o calificare. Dacă câștigai, erai pe primul loc în grupă. Intrăm în repriza a doua cu Ocna Mureș și nu faci nicio schimbare...", a spus Rotaru, la Fotbal Club.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel