U' Craiova - Rapid, rezultat final. Cu Dan Șucu în galerie, rapidiștii au dezamăgit 
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Patronul Dan Șucu nu a purtat noroc Rapidului, deși și-a ținut promisiunea și s-a aflat în galerie, la peluză, alături de suporterii alb-vișinii. Rapid a pierdut meciul, deși a marcat prima.

Universitatea Craiova a reușit să obțină o victorie importantă împotriva echipei Rapid București, scor 2-1 (0-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a doua a fazei play-off a Superligii de fotbal.

Deși Rapid a dominat jocul în cea mai mare parte a întâlnirii și a deschis scorul prin Funsho Bamgboye (48), Universitatea a reușit să revină în meci chiar și după ce a rămas în inferioritate numerică, mijlocașul francez Lyes Houri primind al doilea cartonaș galben în minutul 51.

Universitatea Craiova și-a revenit spectaculos și a reușit să marcheze de două ori. Ștefan Baiaram (59) a egalat dintr-o pasă excelentă a lui Alexandru Mitriță,. Același Alexandru Mitriță a transformat apoi un penalty obținut de Andrei Ivan (66), după un fault în careu asupra acestuia.

În prima repriză, golul lui Mitriță (19) a fost anulat pentru ofsaid la Baiaram. Rapidul a avut o ocazie importantă în minutul 32, când Albion Rrahmani a trimis peste poartă dintr-o poziție bună.

Spre finalul meciului, Iulian Cristea (84) a reluat cu capul în urma unui corner, dar portarul Laurențiu Popescu a intervenit bine. Universitatea Craiova putea să își mărească avantajul, dar Jovan Markovic (85) a ratat o ocazie importantă.

Ultima șansă a Rapidului a fost ratată de Funsho Bamgboye (90+4), care a trimis un șut slab de la distanță.

Echipa antrenată de Ivailo Petev a ajuns la nouă meciuri consecutive fără înfrângere, cu șase victorii și trei egaluri, în timp ce Rapidul a înregistrat o singură victorie în ultimele patru etape, un egal și două înfrângeri, toate în play-off.

În sezonul regulat, Rapid a învins cu 2-0 pe teren propriu, iar la Craiova s-a înregistrat un rezultat de egalitate, 1-1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel