Planul PSD în CRIZA care urmează. Sorin Grindeanu: AICI trebuie să ne mișcăm foarte repede!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sorin Grindeanu  Foto: Crișan Andreescu
Sorin Grindeanu Foto: Crișan Andreescu
Sorin Grindeanu, coordonatorul programului de guvernare al PSD, a explicat, în exclusivitate pentru DC NEWS, care este planul partidului pentru a combate criza economică. 

"Există mai multe abordări, dar toate se duc la păstrarea locului de muncă. Prima abordare este cea legată de investiţii. Vorbim de fonduri europene, şi aici trebuie să ne mişcăm foarte repede. Îi văd pe cei din zona USR-PLUS că spun lucruri care nu sunt adevărate. Vă aduceţi aminte că în 2017, la început de an, nu aveam acreditate nici măcar autorităţile de management pentru toate programele operaţionale? Asta ne-a lăsat Cioloş. Ăsta era jobul din acel an al dlui Cioloş, să înceapă pregătirile. 

În fine, fonduri europene, investiţii publice, stimularea agenţilor economici. Ce înseamnă asta? Avem prevăzute programe care spun, inclusiv pe fiecare firmă în parte, de stimulare a reconversiei profesionale. Agenţii economici să poată face această reconversie. Dar punem şi condiţii, dacă dăm bani. Condiţii de a plăti mai bine angajatul care face aceste cursuri şi doi, de a-i menţine cel puţin doi ani în muncă. Sunt lucruri diferite faţă de ce a făcut Guvernul PNL în acest an", a spus Sorin Grindeanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel