Pianistul rus, de 270 kg, care NU poate să renunțe la McDonald's. S-a legat de ușa restaurantului - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Pianistul rus, de 270 kg, care NU poate să renunțe la McDonald's. S-a legat de ușa restaurantului / Foto: Captură video Realitatea Plus
Pianistul rus, de 270 kg, care NU poate să renunțe la McDonald's. S-a legat de ușa restaurantului / Foto: Captură video Realitatea Plus
Un pianist rus s-a legat de ușa unui restaurant McDonald's, în semn de protest.

Angajații McDonald's din Rusia și-au luat rămas bun de la clienți cântând. Un filmuleț postat pe Twitter arată cum aceștia cântă în timp ce prepară mâncarea. Și clienții sunt afectați de decizia companiei care se retrage pentru o perioadă nedeterminată de timp de pe piața Rusia, transmite Realitatea Plus.

Un cunoscut pianist rus, de 270 de kilograme, s-a legat cu cătușe de ușa unui McDonald's din Moscova, furios că restaurantul se închide. Acesta a spus că americanii i-au îmblânzit pe ruși cu aromele speciale din preparatele restaurantelor de tip fast food. Bărbatul a fost reținut după acest protest.

Afară s-au format cozi uriașe, iar rușii s-au îmbrâncit pentru un ultim meniu de la McDonald's.

În toată Federaţia Rusă, McDonalds avea 850 de magazine deschise în regim de franciză. Chiar dacă închiderea lor este, teoretic, temporară, nu se ştie cum va fi afectată relaţia dintre colosul din fast-food şi Rusia ca urmare a războiului din Ucraina. 

"Este un sentiment care apasă în Rusia acum. Pare că se întorc în trecut, şi nu în 1990, ci mai degrabă în 1970, când oamenii nu aveau acces la nimic şi trăiau izolaţi de restul lumii", a declarat Angela Stent, profesor la Universitatea Georgetown şi fost ofiţer de informaţii despre Rusia în Consiliul Naţional de Informaţii al SUA, conform The Guardian.

Rusia reprezintă 9% din cifra de afaceri şi 3% din profitul operaţional al McDonald's. În afară de McDonald's, Estée Lauder, Fortinet şi Trimble se numără printre companiile care şi-au anunţat recent suspendarea operaţiunilor în Rusia. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel