Optimi de finală CM 2022, Qatar. Meciurile zilei, 5 decembrie 2022
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Fifa World Cup
Facebook Fifa World Cup
Cupa Mondială continuă şi luni, 5 decembrie 2022, cu alte două meciuri din faza optimilor de finală. 

Japonia - Croaţia 

De la ora 17:00, pe TVR 1 şi TVR HD, va fi transmisă partida dintre Japonia, revelaţia turneului, şi Croaţia, vicecampioană mondială. 

În faza grupelor, Japonia a reuşit să învingă Germania şi Spania, cu scor identic, 2-1, dar a pierdut în faţa Costa Ricăi. Niponii au impresionat prin dăruire şi determinare, reuşind să câştige o grupă în care păreau victime sigure şi trimiţând Germania acasă. 

De partea cealaltă, Croaţia s-a calificat cu greu dintr-o grupă din care au mai făcut parte Maroc şi Belgia. Dacă africanii au reuşit să câştige grupa, Croaţia a trebuit să lupte până la ultima secundă pentru calificare. Belgia a fost marea perdantă, plecând acasă, în timp ce băieţii conduşi de Luka Modric din teren au ajuns din nou în fazele eliminatorii. 

Brazilia - Coreea de Sud 

De la ora 21:00, naţionala Selecao înfruntă Coreea de Sud, care s-a calificat în optimi la minute bune după ce a învins Portugalia în ultimul meci din grupe, la golaveraj în faţa Uruguayului. 

Brazilia a câştigat primele două meciuri din faza grupelor, dar l-a pierdut pe ultimul, contra celor din Camerun. Rămâne de văzut cum vor juca brazilienii împotriva sud-coreenilor, mai ales pentru că au mari probleme de lot, cu multe accidentări. 

Şi acest meci va fi transmis tot pe TVR 1 şi TVR HD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel