Negocieri PNL-USR PLUS ca la LOTERIE. Chirieac, culise explozive. Ciuvică: Un SCANDAL general
Liderii coaliției de guvernare PNL - USR-PLUS - UDMR
Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac au oferit detalii explozive, în exclusivitate pentru DC NEWS, în emisiunea "MIERCUREA NEAGRĂ".

Bogdan Chirieac l-a întrebat pe Mugur Ciuvică cine crede că va fi câștigătorul, cel care va înghiți tot, între USR sau PLUS.

Bogdan Chirieac: Plecând de la faptul, că și eu mă aștept, ca USR-ul pur și simplă să înghită, să-i canibalizeze pe cei de la PNL, unde-i prinde, să-i mănânce, e un singur element de noutate: USR nu e USR, e USR PLUS. În USR PLUS centrul de greutate, cu toată dragostea, nu-i la domnul Dan Barna, ci la domnul Dacian Cioloș, care e un apropiat al președintelui Macron, sunt și multe interese care se întretaie deasupra dânsului, deci s-ar putea ca USR, sigur, va încerca să înghită PNL, dar în același timp, PLUS vrea să domine alianța USR PLUS. Și PLUS-ul vrea și el să mănânce din funcțiile astea importante. Că am înțeles că vor să tragă la sorți prefecții în județe. Nu s-au înțeles!

Mugur Ciuvică: Un scandal general se va întâmpla sigur!

"Niciodată USR, cu PLUS sau fără PLUS, nu o să înghită PNL-ul. Poate, cel mult, să facă ce au făcut pe vremea CDR, să-i încalece. Adică ăia fiind mai mulți, ăștia să fie mai vocali, mai influenți, să aibă mai multe pârghii și să facă mai multe jocuri. Să-i înghită nu o să-i înghită, dar s-ar putea să-i domine în jocul ăsta guvernamental și s-ar putea întâmpla ca pârghiile importante să fie manevrate de ăștia de la USR, iar PLUS să rămână să se joace cu lopățica. 

Există o problemă și aici, eu nu știu exact care-i ponderea, dar meciuri între ei sunt și asta s-ar putea să-i macine și pe ei, adică să nu fie atât de șmecheri, pentru că o să se ocupe să se bată între ei. O să fie meciuri și la ei (n.r. USR și PLUS). Un scandal general se va întâmpla sigur! Cine va fi protagonist, care pe care... o să vedem", a declarat Mugur Ciuvică, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Vezi mai multe în video:

Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 06 ian, 13:36
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro