Un jurnalist român a fost agresat de un fotbalist
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Un cunoscut jurnalist a căzut pradă furiei unui fotbalist.

Este vorba despre ziaristul Adi Soare care susține că a fost agresat atât verbal, cât și fizic de fostul jucător al Gloriei Buzău, Romeo Bunică. Afirmațiile sale sunt negate vehement de partea acuzată.

Incidentul s-a petrecut în incinta unui complex sportiv.

"Am vrut inițial să-l salut, însă nu am mai apucat, pentru că a început să mă înjure pe mine și pe familia mea, fără niciun motiv. Deși am încerct să calmez spiritele, Bunică m-a lovit cu o geantă în spate şi apoi a început să mă injure din nou, ca din senin. Nu am vrut să mă cobor la mintea lui și, după ce am fost lovit, am luat-o la fugă, pentru că Bunică a început să mă ameninţe şi să mă injure. De faţă la acest incident au mai fost şi alte persoane. Este incalificabil ce mi-a făcut pentru că acum mi-e frică să merg şi pe stradă", a declarat Adi Soare pentru Ziua de Buzău.

Pe de altă parte, Bunică spune că nu a avut loc niciun incident: "Are tot felul de dereglări şi de-aia inventează. E un dezaxat care minte pentru că eu nu i-am făcut nimic. Dacă susţine că l-am bătut, să probeze".

Jurnalistul Adrian Soare are de gând să apeleze la justiție pentru a i se face dreptate. Vrea ca fotbalistul să plătească pentru faptele sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel