Real Madrid și Bayern Munchen au făcut spectacol în turul semifinalei Ligii Campionilor. Vinicius Jr a reușit o dublă pentru 'galactici' - Video
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Real Madrid a terminat la egalitate cu Bayern Munchen, scor 2-2, marţi seara, pe Allianz Arena, într-un meci din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor la fotbal.

Golurile bavarezilor au fost marcate de Leroy Sane, în minutul 53 şi Harry Kane, în minutul 57, din penalty, iar pentru Real Madrid a punctat Vinicius Junior, în minutele 24 și 83 din penalty.

Bayern a ajuns la opt partide consecutive fără victorie în celor de la Real Madrid. Bavarezii au înscris în 50 din ultimele lor 52 de partide disputate acasă în Champions League.

Antrenorul madrilenilor, Carlo Ancelotti, l-a egalat pe Pep Guardiola, cu 10 semifinale de Liga Campionilor ca antrenor, un record. Ancelotti a fost antrenorul lui Bayern timp de 15 luni, fiind demis în anul 2017.

Meciul retur se va disputa pe data de 8 mai, pe Stadionul Santiago Bernabeu. Pe Allianz Arena, în faţa a 75.000 de spectatori, au jucat echipele:

Bayern Munchen:

Neuer (căpitan) - Kimmich, Kim, Dier, Mazraoui - Laimer, Goretzka (R. Guerreiro 46) - L. Sane (A. Davies, 87),Thomas Muller (Gnabry, 80), Musiala - Kane.

Antrenor Bayern: Thomas Tuchel.

Real Madrid: Lunin - Lucas Vazquez, Rudiger, Nacho Fernandez (căpitan; Camavinga, 65), F. Mendy - F. Valverde, Tchouaméni, Kroos (B. Diaz, 76) - Bellingham (Modric 75) - Rodrygo (Joselu, 87), Vinicius Junior.

Antrenor Real Madrid: Carlo Ancelotti.

Arbitru: Clement Turpin (Franţa). Cartonaşe galbene: Mazraoui (43), Kroos (64), Kim (82), Lucas Vazquez (90+1). 

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel