Irina Columbeanu despre mama ei: Nu-mi place de ea, ăsta e motivul. Nu-mi place că m-a bătut în America şi aici m-a bătut
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
irina-columbeanu
irina-columbeanu

O nouă înregistrare cu Irina Columbeanu a fost postată pe internet. De data aceasta este vorba de o înregistrare audio în care se pare că fetița spune că nu vrea să stea cu Monica Columbeanu pentru că aceasta ar fi bătut-o în America, dar și în România.

”Nu o plac pe mami. Nu vreau să mă duc la ea. Nu vreau. Nu vreau. Pentru că mie nu-mi place de ea, ăsta e motivul. Nu-mi place că m-a bătut în America şi aici m-a bătut. Când era mai mică, dar mai mare ca un bebeluş. Eu aveam doi ani şi mergeam la grădiniţă şi ea venea şi mă lua cu bunica şi eu făceam obrăznicii şi prostioare şi mă bătea. Nu ştia că trebuie să mă ierte, nici eu nu ştiam. Eu nu ştiam să vorbesc atunci. Nu ştiam nici acolo, nici la apartament. Îmi venea toată ziua să-i spun să nu mă bată. Mi-era frică să nu mă bată. Îmi vine să plâng. Când o văd pe mami îmi vine să plâng, de rău. Ea mi-a făcut rău. Ştii ce înseamnă rău? Înseamnă că te bate cineva pe mine sau pe tine”, a spus Irina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel