Cine este invitatul vedetă al primei ediții Deschide Camera Comorilor!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Miercuri, 12 martie, de la ora 20:00, la Kanal D  debutează show-ul incendiar “Deschide Camera Comorilor!”, al cărei amfitrion este Liviu Vârciu. Pentru intra în posesia premiilor consistente puse în joc, dar și pentru a accede la titlul de câștigători ai “Camerei Comorilor”, concurenții trebuie să răspundă corect la o combinație antrenantă de întrebări de cultură generală, să participe la curse contra-cronometru, dar și să dea dovadă de viteză de reacție, eficiență în echipă, inteligență, abilitate de a gestiona emoțiile.

Invitatul vedetă al primei ediții "Deschide Camera Comorilor!" este nimeni alltul decât actorul Dan Bordeianu, care a venit pe platoul emisiunii hotărât să își adjudece cât mai multe premii, împreună cu Iulian, cel de care îl leagă "o relație de prietenie și vecinătate".

"Singurul om de pe platou care are voie cu ceas sunt eu! Aici nu aveți voie cu ceasuri", i-a avertizat amfitrionul emisiunii pe cei doi, în timp ce îi deposeda pe concurenți de obiectele "incriminate".

Odată regula de bază stabilită, echipa și-a împărțit rolurile - Dan Bordeianu a rămas alături de Liviu Vârciu pentru a răspunde întrebărilor de cultură generală, iar prietenul său a ales să scoată obiectele din Camera Comorilor, în timpul câștigat de actor.

Cât de bine se va descurca Dan Bordeianu la testul întrebărilor și prin ce încercări a trecut prietenul său pentru a reuși să scoată din "Camera Comorilor" premiile veți afla urmărind un show incendiar, mâine seară, de la ora 20.00, la Kanal D.

Cum decurge concursul "Deschide Camera Comorilor!"

În fiecare ediție, trei cupluri vor intra în concurs (prieteni, vecini, colegi, membri ai familiei), dintre care unul având în componență o vedetă însoțită de un prieten sau o rudă apropiată. Cele 3 perechi vor trebui să parcurgă noua runde de întrebări, fiecare răspuns corect echivalând cu un anumit timp petrecut în Camera Comorilor, locul de unde concurenții pot pleca cu premii consistente - gadgeturi, televizoare, electrocasnice, chiar și cu o mașină. Obiectele trebuie scoase rapid din Cameră înainte ca ușile să se închidă.

Un membru al echipei va răspunde la o întrebare de cultură generală cu patru opțiuni de răspuns. Dacă alege varianta corectă, Camera Comorilor se va deschide, iar coechipierul său va putea începe să colecteze cât mai multe premii, în funcție de timpul acordat pentru fiecare întrebare. El poate alege între două categorii de câștiguri: cele pe care le poate lua imediat sau cele care necesită o provocare mai complexă decât simpla colectare. Întrebarea „Cheia Comorii” reprezintă ultima provocare din joc şi etapă finală. Concurentul din Arena Camera Comorilor, cel responsabil cu proba de viteză și forță, se alătură concurentului din Arena Trivia, responsabilul cu răspunsurile la întrebările de cultură generală, pentru răspunsul final care le poate aduce întreg conținutul Camerei Comorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel