Hotel de lux, dat în judecată din cauza unui atac al prostituatelor
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

O femeie dă în judecată un hotel de lux din Miami după ce a fost agresată în holul imobilului, susținând că vrea dreptate. Femeia afirmă că cinci prostituate ar fi atacat-o pentru că au confundat-o cu o prostituată, furioase că le încalcă teritoriul.

Potrivit Huffington Post, soții Anna și Joseph Burgese, de câte ori soseau în oraș, obișnuiau să stea la același hotel, W, însă pe 19 ianuarie lucrurile au mers prost, scrie realitatea.net. În timp ce treceau prin hol, Anna a fost atacată de 5 prostituate, care se aflau la bar şi care au crezut-o o rivală care lucrează pe teritoriul lor.

"Anna Burgese a fost ținta unui atac complet neprovocat, brusc și brutal al unui număr necunoscut de inculpați. A fost apucată de păr şi aruncată într-un zid de piatră, unde s-a lovit cu capul. A fost pusă la pământ apoi şi lovită", fiind, ulterior, nevoie să fie transportată la spital, pentru a-i fi tratate traumatismele la față și genunchi, se anunţă în documentele depuse la tribunal.

În plus, cuplul susține că angajaţii hotelului nu le-au sărit în ajutor în momentul atacului și că chiar le-au ajutat pe cele 5 prostituate să fugă, chemându-le taxi-uri.

Acum, potrivit avocatului cuplului, soții Burgese vor dreptate, iar atacatorii să fie prinși și judecați. Potrivit sursei citate, cuplul nu a reușit să obțină până acum înregistrarea vieo a atacului. Reprezentanții hotelului, într-un e-mail pentru redacția The Huffington Post, precizează că regretă rănile suferite de femeie, dar nu pot comenta incidentul, deoarece el va fi analizat la tribunal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel