Gheorghe Dincă, audiat la sediul Poliţiei Române
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Gheorghe Dincă este audiat, joi dimineaţa, la sediul Poliţiei Române.

Gheorghe Dincă este audiat la această oră la sediul IGPR, anunţă Realitatea Plus. Dincă a fost adus în faţa anchetatorilor pentru a da noi detalii despre cazul Caracal în care sunt investigate dispariţiile celor două tinere: Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu. 

DIICOT a reţinut un bărbat acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu

"Inculpatul făcea parte din anturajul lui Dincă Gheorghe şi era folosit de către acesta, ocazional, la diverse munci în gospodărie. Inculpatul reţinut i-a solicitat acestuia să-i permită şi lui întreţinerea de relaţii cu Luiza Melencu. În aceeaşi zi, în camera unde dormea Dincă Gheorghe,cei doi au violat-o pe tânăra lipsită de libertate.

Bărbatul reţinut astăzi are 46 de ani, e o persoană fără ocupaţie, fără pregătire, fără venituri, necăsătorit, nu are copii şi e cunoscut ca şi consumator de băuturi alcoolice. Aş dori să fac o subliniere foarte importantă pentru a evita speculațiile şi anume că, acesta nu este cunoscut cu antecedente penale şi nu există nici o conexiune între inculpat şi vreun grup de criminalitate organizată investigat de către DIICOT", a declarat, miercuri, Giorgiana Hossu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel