Mircea Badea: Atenție: Ce urmează nu e un atac la Dorian Popa! Nu, românașii nu sunt săraci deloc. Au mulți bani pentru asta!
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mircea Badea a avut o reacție după ce a văzut că Dorian Popa a susținut un concert la Brănești (Gorj).

Bine... am exagerat când am spus „concert”. De fapt a fost un mini-recital plătit din bani publici. Atmosfera a fost una de bâlci, iar spectacolul a costat enorm, adică 65.000 de lei, aproximativ 13.000 de euro. Atât a dat primarul Gheorghe Stoichiţoiu, edil PSD, ca să sprijine... „cultura”.

Dar ce să facă și primarii, în an electoral, cu banii? Mini-recitaluri. Cu siguranță s-au rezolvat toate problemele în comuna Brănești... Dorian Popa a fost chemat să presteze de Ziua Comunei Brănești. O tânără îi ținea microfonul în timp ce el își avea câinele în brațe și cânta: „Înoată Cheluțu”. El a cântat într-un decor de... poveste. Scena a fost situată chiar lângă stadionul comunal și a fost decorată într-un stil rural, cu macaturi și cuverturi.

Mircea Badea a comentat acest subiect.

„Atenție: Ce urmează nu e un atac la Dorian Popa, ci la clișeul populist „românașii sunt săraci”! Dorian Popa a fost într-o comună să presteze. Decorul, vestimentația, stativul, publicul entuziasmat de refren, versurile.... Nu, românașii nu sunt săraci deloc. Au mulți bani pentru asta!”, a zis Mircea Badea.

2. -imagine fara descriere- (dorian-popa_26351900.jpg)

Comuna Brăneşti este condusă, din anul 2004, de primarul PSD Gheorghe Stoichiţoiu. El și-a anunțat candidatura pentru cel de-al șaselea mandat consecutiv la conducerea Primăriei Brănești. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel